vibe tv logo mini

NEVIĐENA DRAMA U LAZAREVCU - Otac i sin, šrafcigerom izboli muškarca!

Užas u Lazarevcu!

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas su saslušani otac i sin, koji su uhapšeni zbog sumnje da su 12. novembra ove godine pokušali da ubiju muškarca.

  • Osumnjičeni su se na saslušanju branili ćutanjem, odnosno iskoristili su svoje zakonsko pravo da ne iznose odbranu - saopšteno je iz Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Nakon saslušanja tužilaštvo je sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu predložilo da osumnjičenima odredi pritvor da ne bi u toku istrage uticali na svedoke i da ne bi ponovili krivično delo u kratkom vremenskom periodu.

Ocu i sinu se na teret stavlja da su izvršili krivično delo ubistvo u pokušaju.

  • Prema naredbi o sprovođenju istrage, 12. novembra oko 17:05 časova na parking prostoru u Lazarevcu, najpre je otac došao u verbalni sukob sa oštećenim, u koji se umešao njegov sin i zadao mu udarac pesnicom u predelu glave, usled čega je oštećeni pao na asfalt - navodi se u saopštenju

Nakon toga je otac šrafcigerom ubo muškarca u stomak, a zatim mu je sin nožem naneo posekotinu po vratu.

Osumnjičeni su se potom udaljili sa lica mesta, dok je oštećeni ušao u svoje vozilo marke "Land Rover", u nameri da se odveze do Doma zdravlja u Lazarevcu, ali se ubrzo zaustavio, izašao iz vozila i pao na ulicu, odakle je vozilom hitne pomoći prevežen na Urgentni centar, gde su mu konstatovane teške telesne povrede.

Mi smo OkO NaS – A VI ste Najbolji jer ste uz NAS