vibe tv logo mini

HOROR - PRONAĐEN DEO RASKOMADANOG ŽENSKOG TELA U KONTEJNERU!(FOTO NIJE ZA OSETLJIVE)

U kontejneru pronađen deo ženskog tela.

Policajci su uhapsili muža nakon što su pronašli gornji deo ženskog tela u plastičnoj kesi bačen u kontejner na parkingu u blizini porodičnog restorana i salona za nokte.

Semjuel Haskel, koji živi u Los Anđelesu u blizini mesta gde su otkriveni ljudski ostaci, uhapšen je juče oko 11 sati i nalazi se u pritvoru uz kauciju od 2 miliona dolara, prenosi abc7. Optužen je za ubistvo.

Haskelova supruga Mej i njeni roditelji su nestali i svo troje su živeli u kući sa osumnjičenim. Policija je u kući pronašla dokaze, uključujući krv. Veruju da to pripada ženi, ali kažu da je delimične ostatke teže identifikovati. Torzo za koji se veruje da pripada Mej pronađen je u crnoj plastičnoj kesi ubačenoj u kesu, koja je bačena u kontejner. Policija veruje da deo tela nije bio tamo duže od nekoliko dana. Detektiv je izjavio da je ubica raskomadao telo kako bi onemogućio identifikaciju.

Deo tela je našao beskućnik kada je kopao po kontejnerima na parkingu u blizini restorana, frizerskog salona i dve banke. Nakon pregleda snimaka sigurnosnih kamera sa tog područja, policija je rekla da su se uputili ka kući muškarca.

Haskel je živeo sa suprugom, njenim roditeljima i troje dece, koja su juče smeštena centar za socijalni rad. Očevici su policiji rekli da su videli delove tela u kesi ispred kuće, koja je nestala kada su stigli policajci.

IZVOR: DEJLI MEJL, FOTO: TANJUG AP/JORGE SAENZ

Mi smo OkO NaS – A VI ste Najbolji jer ste uz NAS