vibe tv logo mini

UŽASNA TRAGEDIJA U UŽICU - Poginula popularna pevačica u autu bomba!(FOTO)

I pored toliko godina od nesreće, smrt popularne pevačice orkestra Idila bend je i dalje misterija.

Užičanka je sa svoje 34 godine dignuta u vazduh 2005. godine. I dalje nepoznati ubica je pre 18 godina u uzičkom naselju Krčagovo podmetnuo pod njen automobil čak 10 kilograma trotila, koji je u potpunosti razneo automobile i na mestu ubio Tanju.

Ni posle toliko godina ovaj zločin nije rešen, ubica nije iza rešetaka, a pravda nije zadovoljena. Ubica, a ni naručilac nikad nisu izvedeni pred sud, a istraga je utvrdila samo da je nesrećna devojka glavom platila to što je bila u vezi sa kontroverznim Cetinjaninom Mirkom Nikolićem (57), zvanim Crnogorac.

GORAN (46) NESTAO U NEMAČKOJ -Javio se navodno iz bolnice i brzo prekinuo vezu od tada mu se gubi svaki trag!(FOTO)

  • Pričalo da se da je istraga vodila ka tome da je Tanjino ubistvo zapravo bila opomena njenom partneru, koji je u to vreme trebalo da bude svedok na suđenju Damiru Mandiću, optuženom za likvidaciju Duška Jovanovića, glavnog urednika podgoričkog lista Dan. To je kasnije tokom saslušanja potvrdio i Tanjin izabranik - ispričala je Tanjina majka svojevremeno i otkrila tada da je nepunih 15 meseci posle eksplozije i Tanjin partner teško povređen u sačekuši na Zlatiboru.
  • Bruka i sramota da 16 godina čekam pravdu! Niko prstom nije mrdnuo za sve ove godine. Ubica i nalogodavac ubistva moje ćerke negde mirno i spokojno šeta, a ona je pod zemljom - pričala je jednom prilikom Mica za

tanja.jpg

U jednoj ispovesti Mica Ćosić, majka brutalno likvidirane pevačice Tanje Ćosić (34) iz Užica koju je 1. avgusta 2005. razneo eksploziv od 10 kilograma, podmetnut pod njen automobil.

  • Obolela sam, nisam više sva svoja. Venem iz dana u dan, ali ne odustajem! Hoću da saznam ko ju je ubio kao psa - kaže nesrećna majka pevačice. Kako kaže, tuga, bol i patnja ne prestaju, ali ćerka joj je u amanet ostavila sina, koji je u trenutku tragedije imao svega četri godine.
  • Sumnjam da su je smakli kriminalci koje je na grbači imao njen dečko, s kojim ima sina. Govorila sam joj: "Nemoj, pucaće u tebe zbog njega!", ali ona bi se ljutila - ispričala je nesrećna žena pre dve godine za Kurir i dodala da joj je smrt ćerke donela crne oblake, od kojih više od decenije ne vidi sunce.

Izvor/Kurir.rs

oKo NaS – VoLiMo VaS