vibe tv logo mini

Zoki Šumadinac vidno ogorčen nikad oštrije povodom današnjeg masakra u Beogradu - ZAKAZALI SMO KAO DRUŠTVO - Ovo je užas neviđeni pod hitno mora da se!(FOTO)

Piše: Filip Mijatov

Povodom današnjeg nevišenog masakra u Beogradskoj osnovnoj školi, skoro sve vodeće javne ličnosti su se oglasile povodom svojih mreža i osudili ovaj gnusni događaj.

Mi smo izdvojili par objava koje sun am bile upečatljive. Između ostalog tu je bila i objava Zokija Šumadinca.

  • Zakazali smo kao društo generalno uzžas blago, užas. Sad svi pisu, tobože u neverici a i sami smo svesni u kom pravcu nam deca idu. Deci su data sva prava neograničena. Uz to roditelji ne vaspitavaju svoju decu na pravi način. u čkoli da ne govorim, prosvetni radnici ne smeju da kažnjavaju decu, zbog jebenog zakona ili se pojave brižni roditelji"nabijema takve roditelje na ..." I svađaju se sa presvetarima. Vreme je da država donese hitnu odluku o promeni zakona gde se roditeljima i prosvetarima daju veća prava nad decom. I NE NE NE da vrše nasilje nad decom nego normalno vaspitanje.
  • Takođe sve javne ličnosti treba da se oglase i da zajedno doprinesemo promeni zakona u odbranu naše dece.
  • Apelujem na vodeće medije  da smanje promovisanje kriminala, starleti(ku*vi), dilera i ostalih nasilnika - Deca uče od njih i postaju im idoli. Da se sankcionišu osobe poput Elektre, kume Kačavende i mnogih koji šire mržnju, razvratnost i koji postaju uzor deci.

U suprotnom mozemo da ocekujemo samo gore. – Zaklučio je Šumadinac

Šaljite nam vest, fotografiju ili snimak na naš dobro poznati kontakt u opisu donje slike!

Foto/Instagram/PinkTv/Printscreen

OkO NaS