vibe tv logo mini

UŽAS - Trener koji je silovao na desetine učenica od 13 do 15 godina - Najzad priveden pravdi!(FOTO)

BEOGRAD - M. Đ., kaskader i učitelj jahanja koji se tereti za silovanja i seksualne napade na maloletnice i devojke priveden je u Više javno tužilaštvo u 9.30 časova i u toku je njegovo saslušanje.

M.Ð. je uhapšen u ponedeljak zbog sumnje da je u dužem vremenskom periodu silovao i obljubio najmanje 10 devojaka, među kojima ima i maloletnih.

Slučaj je pokrenut nakon što ga je policiji i tužilaštvu prijavilo desetak devojaka koje su kod njega išle na časove jahanja.

  • Sledila sam se, nakon toliko godina! Opet proživljavamo pakao, nakon saznanja da je trener jahanja M. Đ. silovao i zlostavljavao još devojčica. Moja ćerka je od svoje 14. godine doživela pipkanje i hvatanje od strane tog idiota.
 Foto: Printscreen/MUP Srbije

Ovim rečima počela je ispovest za Kurir majka devojčice (ime i prezime poznato redakciji), koja je prema njenim rečima, imala 14 godina kada je napastvovana od strane uhapšenog učitelja jahanja i kaskadera M. Đ. (68), koji je sada uhapšen.

Imamo i ovaj naslov za vas, ukoliko ste ga propustili!

https://okonas.online/tragedija-ubio-se-mladi-glumac-bezivotno-telo-je-pronasla-majka-u-dvoristu-ovo-je-razlog-tog-stravicnog-cina/

- Moja ćerka je obožavala jahanje i upisali smo je u školu kod dotičnog M. Đ., koji nam je kasnije uništio život. Bila je uspešna i mi smo je podržavli, a njen otac je često boravio u tom konjičkom klubi, sedeo, jeo i pio s tim istim čovekom i nismo nikad ni pomislili da nešto loše može da se dogodi - kaže za Kurir majka sada već punoletne devojke, nemogavši da zadrži suze.

Kurir.rs/Telegraf

OkO NaS