vibe tv logo mini

TRAGEDIJA - NOVI PAZAR - POGINULA ČETIRI MLADIĆA NA SAMO 300 METARA OD KUĆE!(FOTO)

Teška saobraćajna nesreća koja je noćas uzela četiri mlada života kod mesta Lukare, nadomak Novog Pazara, teško je pogodila ne samo raški kraj nego i ostatak Srbije jer su poginula četiri mladića mkoja su tek zakoračila u život - najstarijem je bilo samo 23.

Dvojica su imala po 20 a četvrti 22 godine.

Kako se saznaje, jedan od njih četvorice pre dva dana kupio je auto - golf 4 kraljevačkih tablica, pa su svi drugari seli da ga isprobaju.

Sva četvorica su zajedno u tom autu otišli do Pazara a kobni udes se desio na povratku kući - sva četvorica su poginuli doslovno na 300-400 metara od svojih kuća.

Kako Kurir saznaje, automobil golf 4 kretao se iz pravca Novog Pazara kada se kod mesta Lukare, na blagoj desnoj krivini, na punoj liniji direktno sudario s golfom u kojem je bila tročlana porodica.

Auto sa četvoricom mladića se od siline udara odbio o obalu pored puta, a vatorgasci su satima radili i sekli lim ne bi li došli do tela tragično nastradalih mladića.

U saobraćajnoj nesreći poginuli su Amel Ibrahimović (21), Mithat Hamidović (23), Senad Đerlek (22) i Amar Ujkanović (21), dok su još dve osobe povređene.

Foto/Tragično nastradali mladići

Do udesa je najverovatnije došlo zbog neprilagođene brzine i klizavog kolovoza, a učestvovala su tri vozila.

Vozilo marke volksvagen “golf” novopazarskih registracionih oznaka započelo je preticanje i direktno se sudarilo sa vozilom “pasat” i vozilom marke "ford mondeo”, koja su se kretala iz suprotnog pravca.

Svi poginuli su se nalazili u automobilu marke “golf”.

Kako prenosi Indeksonlajn, u golfu se nalazila tročlana porodica. Teške povrede zadobio je vozač golfa, koji je zadržan na hiruškom odeljnju Opšte bolnice Novi Pazar.

Njemu su konstatovane povrede glave, grudnog koša i noge.

Pored njega, u vozilu se nalazila i trudnica, koja je sa lakšim povredama takođe hospitalizovana u opštoj bolnici Novi Pazar, kao i njen troipogodišnji sin.

Ostali učesnici udesa prošli su sa lakšim telesnim povredama.

Slobodan Mančić

OKO NAS