vibe tv logo mini

JEZIVO POPODNE U BEOGRADU - Od pet osoba samo jedna preživela - Hitna služba satima bila u pokretu!(FOTO)

Ekipe Hitne pomoći u Beogradu imale su pune ruke posla danas. Pre par sati medicinske ekipe su obavile čak pet reanimacija.

Jedna se desila na pijaci u Bubanj potoku, i ona nije bila uspešna, a druga se desila u Masarikovoj ulici, u prodavnici. Ta intervencija je bila uspešna i osoba je prevezena u Urgentni centar.

Ekipe Hitne pomoći su, pored ovoga, u protekla tri sata konstatovale još tri smrti, po kućama i stanovima. Posle te dve reanimacije desile su se i dve u Surčinu, na različitim adresama, u kućama.

Reč je o muškarcima od 40 i 75 godina, i oni su, nažalost, preminuli uprkos pokušajima lekara da im spasu živote. Takođe, nedugo zatim, još jedna starija žena je preminula posle pokušaja reanimacije.

Izvor/Pink.rs

Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber – WhatsApp    zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Pišite nam vaše utiske, svoje misli. Pišite nam svoja mišljenja o estradi, Zadrugarima, aktuelnim temama itd a MI ćemo objaviti vaše tekstove!

OkO NaS – VOLIMO VAS