vibe tv logo mini

TI TREBAŠ DA ODEŠ DA SE LEČIŠ - Zadrugari oštro zahuhtali samo zbog...!(VIDEO)

RIJALITI

Piše: N .Ž.

Voditelj Milan Milošević najavio je sledeći video snimak na kom su učesnici "Elite" imali priliku da vide kako Milena Kačavenda ogovara Anđela Rankovića i Anitu Stanojlović.

Nismo povukli ručnu kada je Marko pozeleneo, prvo, niko nije pozeleneo. Ne znam šta priča ona...On se smejao na to i rekao da je da ne vidi poentu da se neko svađa zbog cimeta. Ovo je naš konflikt i naša stvar. Prva je koja je tako odreagovala drsko i bezobrazno. Čekamo te da nas nagaziš - rekao je Anđelo.

Zašto navodiš: "Ja te se ne plašim". Da li sam rekla svinja ili ne, rekla sam za sebe, a ne njoj. Evo rekla sam svinja, za sebe sam rekla, šta menja stvar?! - rekla je Kačavenda.

Prvo, slagala si, menja to da si postala lažov. Ponudila je sutlijaš - rekao je Anđelo.

Šta ima mene Anita da nudi?! Ja nisam došla ovde da prevaspitavam nikoga, moj način komunikacije biram ja - rekla je Milena.

Ono što je Anita rekla da se vratila Kačavenda i rekla da će da gazi sve, ona je posle dva dana nap**ila - rekao je Anđelo.

Jedina ružna reč sam rekla je svinja, i to za sebe. Anitino obraćanje prema tebi je bila provokacija: "Ja ću da izađem na sedam dana i da se vratim" - rekla je Kačavenda.

Detaljnije pogledajte na OVOM linku!

Propao je tebi brak od 27 godina, propalo ti je kumstvo od 25 godina, može i nečija veza od šest meseci - rekao je Anđelo.

Taj tvoj komentar za moj brak, ne vidim kao temu. Kada bude neko od vas 27 godina braka, izveo decu na pravi put, onda može da se komentariše. Ti si poznat da svoje veze prekidaš kod rampe - rekla je Kačavenda.

Izvor/Pink.rs

Oko Nas – Radujemo se što ste uz nas.