vibe tv logo mini

TAKI OKRENUO NOVI LIST - Nakon izjave Krofakove porodice Taki se bacio u akciju pa obrusio po svima!(FOTO)

Piše: A. V.

Stupili smo u kontakt sa Takijem Marinkovićem kako bi nam prokomentarisao aktuelne teme. Prvo smo ga pitali za odnos Aneli i Janjuša i njihove svađe koja se sinoć desila.

Kako je bila lažna ljubav između Aneli i Janjuša, kako puče. Sve onaj dečko Alibaba što je rekao sve je uravu. Oni su subotari za te odose vikendom. To su dva najveća foliranta, možda je to i zbog kadra jer ih nema nigde - rekao je Taki.

Pitali smo ga i kako komentariše to što Stanislavova porodica ne podržava Maju i njihovu vezu.

 

Možda je on Maji prolazna avantura, Maja je najveća zvezda svih vremena, svi su to njeni fanovi. Ja mislim da je sve to njihova gluma ispod pokrivača, oni se igraju - rekao je Taki.

Dao nam je i njegovo mišljenje o odnosu Mione i Ša.

Ne zna čovek više šta da kaže za njih. Jedna rečenica mi je njegova zaparao uši, da mene nije vi sad ne bi bili ovde i on igra rijaliti, zaljubio se ali zna šta je rijaliti, ništa neće da se desi, utripovao je, sve zna i igra rijaliti - poručio je Marinković.

 

I za kraj smo ga pitali o odnosu Teodore i Bebice i njigovog raskida.

Ja Teodoru ne mogu da komentarišem jer sam njen prijatelj, ali mislim da je Bebica naučio da igra rijaliti pored Miljane, možda je to zbog kadra, ali svi se sad mire i svađaju, možda se se i Janjuš i Aneli dogovorili da raskinu, ne zna čovek više šta da msili - rekao je Taki.

Izvor/Pink.rs

Oko Nas – Budite uz nas