vibe tv logo mini

MORAŠ DA SE SMIRIŠ - Lepi Mića pobesneo i napao Zadrugare!(VIDEO)

Piše: N. Š.

U toku je emisija 'Gledanje snimaka'. Voditeljka Maša Mihailović ušla je u Belu kuću kako bi zadrmala kavez učesnicima klipovima koje do sada nisu imali priliku da vide. Bebica i Teodora pokušavaju da reše nesuglasice u svom odnosu. Delićeva je otkrila da ne podnosi autoritete u nećijem glasu i da zbog toga zamera Bebici konstatno dranje na nju.

Ja ne volim to njegovo šta je sporno i tako to kad mi na loš način odgovara, Ja tako malo poludim kad mi ne posvećuje dovoljno pažnje. Mene nervira njegovo kad izvileni i kad se tako dere na mene. Nije poenta što je on slušao emisiju nego što se tako obratio meni. Ja sam mu rekla da nisam srećna zato što me ne poštuje. Zaključak smo doneli sinoć, ništa poštovaćemo se, on se meni neće tako obraćati. Ja ne podnosim autoritete u nečijem glasu -rekla je Teodora.

Njoj se nije svideo naš ljubavni klip, ja sam bio kriv kao da sam ga ja pravio, posle sam se ja naljutio zbog pesme čiji tekst ne znam. Ja sam se u emisiji zablenuo u jednom trenutku i ona je meni odbrusila zato što nisam hteo da je slušam u određenim trenutcima. Ona mi unosi nervozu, pravi mi tenziju i onda sam ja opet kriv, zato što sam ja malo digao glas. Ja da mi ona smeta ne bih toliko vremena provodio sa njom. Ne provodimo mi mnogo vremena sa ukućanima. Napravili smo neku našu dinamiku koje se držimo preko celog dana

Bebica je degenerik kad se zaljubi, on ne zna uopšte normalno da funkcioniše, ima problem da postavi granicu u odnosu i zbog toga često bude potlačen toj devojci i ona može da radi šta god želi -rekao je Đedović.

Detaljnije pogledajte na OVOM linku!

Meni oni deluju kao dva prijatelja koji sede uz čašu vina, oni samo vole da raspravljaju o svojim problemima, ne vidim da tu nešto pršti od emocija kod njih i smatram da to neće uspeti dugo da se održi -rekao je Mića

Izvor/Pink.rs
OkO NaS