vibe tv logo mini

NJENIM POVRATKOM PROMENILA TOK RIJALITIJA - Miljana je odmah pokrenula rat!(VIDEO)

Piše: N. B.

Neočekivani šok nakon ulaska.

Prethodnu noć u Eliti obeležio je kako povratak Miljane Kulić u Belu kuću, tako i emisija "Pitanja novinara" koja su raskirnkala mnoge odnose u najgledanijem rijalitiju.

Voditeljka Ana Radulović na samom početku najavila je Miljanu Kulić i njen povratak u Elitu, a Miljana je u razgovoru sa Darkom Tanasijevićem otkrila šta se sve desilo z Beču kada je otišla kod Lazara Čolića Zole.

  • Čuli smo se sve vreme, on je pričao o našoj budućnosti, stare manipulatorske priče, on mi je tražio novac, ja sam mu prebacila na račun. On je smešten u Beču i laže ljude da će se vratiti u rijaliti, otišao je da se slika i da prosi od fanova. Slagao je čoveka pa mu je dao stan na dva meseca. Vratila sam se pre nego što sam i došla. Naljutilo me je što koristi nedozvoljene supstance, pokušala sam da mu pomognem ali nisam uspela, ja sam mu zapretila da ću se vratiti u Niš ali nije vredelo. Ja sam napustila hotel i blokirao me, pre toga mi je opet tražio pare. Sve vreme je puštao muziku i bio u drugoj sobi, dok sam ja sedela sama, uopšte nije obraćao pažnju na mene. On živi od danas do sutra tako da nije osoba koja može da mi pruži budućnost i nije podoban da čuva mog sina. Ja sam trebala da nastupam u Beču ali se nešto iskomplikovano tako da se izvinjavam ljudima imaće vremena da se družimo -rekla je Miljana.

Nakon toga se Miljana uputila u Belu kuću gde je pozdravila takmičare Elite, a mnogima nije bilo dobro kada su je ugledali na vratima.

miljana_darko.jpg

  • Dobro veče Elito, ja sam Miksi svi me znate, vratila sam se na inicijativu dragih gledaoca da se vratim, ljudi su sedeli i štrajkovali ovde ispred rijalitija. Ivanu zameram što si jedva čekao da me popljuješ sa mojim neprijateljem i ukrao si mi posteljinu. Znam sve ko mi je šta ukrao i bolje vas našla, smrzla sam se jer sam stajala napolju. I da Ivane, čestitate mojoj mami rođendan a zaboravili ste da pošaljete paketić detetu -rekla je Miljana.

Nakon ulaska u Belu kuću, Miljana Kulić se pozdravila sa pojedinim članovima Elite, izgrlila i izljubila sa Darijanoma Radomirovićem.

Miljana Kulić prenela poruke podrške Urošu od njegovih fanova, on briznuo u plač. Darijan priznao Miljani da mu je bilo teško nakon flerta sa njom i njene diskvalifikacije.

Detaljnije možete pogledati na priloženom linku!

ELITA: Miljana otkrila da joj je Zola tražio pare, progovorila o detaljima iz Beča

Izvor/Foto/Printscreen/Pink.Rs

OkO NaS – Uvek uz VAS