vibe tv logo mini

ZABILA JOJ NOŽ U LEĐA - Sneža žestoko osudila Teodorine poteze isključivo zbog Bebce!(VIDEO)

Piše: N. Š.

U toku je emisija 'Nominacije'. Večerašnji voditelj je Ivana Šopić. Ukućani večeras biraju između Nemanje Gačića i Teodore Delić kome žele da vide leđa.

Na redu da nominuju su Terza, Sneža, Samir i Vanja.

Mislim da je Teodora koristoljubiva i glupa. Taj bermudski trougao će nestati. Nemanji nije trebalo sve ovo baš mi je to bezveze. Njihova pesma je namigni mi nagmigni al da niko ne vidi. Ti se Teodori jako sviđaš, ona uvek govori jer vidiš kako je kad ja zaigram rijaliti. Rekla si da Bebicu nećeš više primećivati napolju, ovde ti je samo karta za opstanak, ja ću tebe poslati u izolaciju zato što si mnogo loša osoba od Gačića -rekla je Sneža.

Teodora i Gačić su mi jako dragi ljudi, od prvog dana smo dobri, pričamo o svemu. Teodora mi sve priča, meni su ona i Bebica simpatični i dragi, mislim da između nje i Nemanje nema ništa, to je samo da se Bebici napravi tenzija. Nemanja ima devojku napolju koju jako voli. Teodoru ostavljam, Nemanju šaljem -rekao je Terza.

Par puta sam imao neke konflikte sa Nemanjom ali smo sada super, on ipak gaji neke emocije prema nekome spolja, on je avanturista i sve najbolje. Teodora, devojka je sa stilom i ima dobar vokabular. Ceni i poštuje svog dečka, ima smisao za kulinarstvo. Ostavljam Teodoru šaljem Gačića.

Više o ovome možete pogledati ovde!

Bili smo bliski ranije i imali neku glupu svađu ali ja ga i dalje volim. Teodora ima jednog slepog i ima jednog lepog, ona je hladna skroz, imam lepo mišljenje o njoj, treba da se ugoji pod hitno, što se mene tiče ostaviću Nemanju jer smo se pomirili -rekla je Vanja

Izvor/Pink.rs

OKO NAS