vibe tv logo mini

Elite - NOĆ PUNA LJUBAVI I KRAHOVA - Uroš priznao u koga je zaljubljen pa osuo po njemu!(VIDEI)

Piše: I. B.

Elita sinoć puna ljubavi ali i skandala.

Sinoć su održane još jedne "Nominacije" u Beloj kući a ukućani su iznosili svoje mišljenje o Nenadu Macanoviću Bebici i Nikoli Jovanoviću.

Reč je dobila Miljana Kulić.

  • Krenuću od Nenada. Što se tebe tiče hvala ti na svemu i što si bio tu kad sam se borila za život i na svemu što si uradio za mene i moju porodicu, što si spasio život mom ocu, hvala ti na svemu i što si maksimalno bio posvećen meni. Smatram da nisam pogrešila jer si znao gde ulaziš i ja sam ti apsolutno sve govorila i znao si prema kome imam emociju, apsolutno sve. Naravno ja sam te zavolela, volela te i ti to odlično znaš. Znaš da su te moji roditelji cenili i poštovali, ja nisam. Bila sam ohola, zla i bezobrazna, ali ništa krijuću, sve sam ti iskreno pričala dok si ti imao komunikaciju ja sam te terala i molila da zoveš majku i ti to odlično znaš i majku i ženu kad je imala koronu i da odeš kod dece. Ti si meni govorio da sve na svoje dođe. Lagao si, manipulisao si, slao mi skrinšotove sa majkom.

OVDE MOŽETE POGLEDATI DETALJNIJE- ELITA: Miksi u monologu o Bebicinim malverzacijama ponudila još 20 hiljada za istinu - 19.11.2023.

Teodra Balzak i Nikola Bukilić zaratili su zbog njegovog prisnog druženja sa Majom Marinković, koje datira od njihovog raskida.

  • Izabrao si nju(Maju), umesto vezu sa mnom. Rekao si da ćeš je je*ati - rekla je Teodora.
  • Ja to nisa uradio. Dovodiš me u neprijatne situcije. Ja sam ti uvek najgore. Pokaži jednom pi*ko jedna stav malo - kazao je Bukilić.
  • Kako možeš onda sve ono da mi prićaš? Od sutra radi pta želiš, nadam se da ćeš biti srećan - kazala je Teodora.
  • Pi*ko jedna. Nikad nisi znala da staneš uz mene. Ti si jedna pi*ka i šupak, nikada nisi znača da staneš uz mene - kazao je Bukilić.

Skače kao skakavac u ovim šljokicama - rekao je Bebica.

DNEVNI HOROSKOP ZA 19. 11. 2023 - Dok LAVA čeka sreća od NJIH će neko tražiti veliku pomoć!

Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Maji Marinković, kako bi nominovala između Nenada Macanovića Bebice i Nikole Jovanovića.

  • Nikola, nisi vulgaran i prost. Navučeš ljude na kulturan način da oni najgori pokažu ko su. Prema meni si jako prijatan i zanimljiv. Danas si bio uz mene kad sam bila u nekoj lošoj fazi. Ništa loše mi nisi uradio i ne mislim da imaš loše mišljenje o meni.
  • Kako te Desingerica udarao čarapom po glavi? - upitao je Janjuš.
  • Vrlo lepo. Nikada nećeš biti gas. Da se vratim na Nikolu. Ne okoliša, iskren je i ne ide đonom. Skini maske ološima - kazala je Maja.
  • Drago mi je jer si došla i skinula maske nekim ljudima ovde. Posle par sekundi si pokazala šta umeš - rekao je Nikola.

OVDE MOŽETE POGLEDATI DETALJNIJE 0:25 / 5:45 ELITA: Bukilić peni na Teodoru jer su joj preči drugo od njega, ona ljubomoriše na Maju

Na red je došao Uroš

  • Što se tiče Nikole, kad je ušao bilo mi je jako loše, a nas dvoje smo lepo profunkcionisali, a on je to pokvario - kazao je Uroš.
  • Uroše, da li se tebi Nikola dopada? - upitala je voditeljka.
  • Da, svideo mi se jer je jako inteligentan. Mislim da je zapravo dobrica i duša. Ima sjajna zapažanja i izlaganja. Ne dopada mi se što provocira Janjuša i Aneli - istakao je Uroš.
  • Ti si dobar momak, ali moram da kažem da umeš nekad da preteraš - kazao je Nikola.
  • Nominujem Bebicu, to je to - rekao je Uroš.

OVDE MOŽETE POGLEDATI DETALJAN VIDEO ELITA: Uroš briznuo u plač zbog Nikole, Žana prognozira rasko, Bebice i Teodore

MI smo OkO NaS – A VI ste Najbolji jer ste uz NAS