vibe tv logo mini

DA LI JE OVO NOVI POČETAK - Tokoom svađe Zadrugara Ša otkrio tajnu o novom učesniku!(VIDEO)

Piše. I. B.

Učesnici Elite biraju osobu koja ih je najviše razočarala.

Mene je najviše razočarala moja drugarica Aneli zbog Stanije. Druga osoba je Anđela zbog odnosa sa Bojanom i treća osoba je Nemanja jer nije hteo da mi kupi stvari u prodavnici -rekla je Slađa.

Prva osoba je Anite, zbog svega što smo saznali sada. Druga osoba je Lejdi Di, zbog ličnih odnosa. meni je zamerila neku stvar a drugima je zbog iste prešla preko toga. Ovim sa njom završavam svaku komunikaciju. Treći je Požgaj jer se ugasio u rijalitiju -rekao je Munjez.

Ja navodim Lakića i analitičara jer sam više očekivao od njih -rekao je Đedović.

Razočarala me Tamara jer je došla iz Pule da ovde pere sudove -rekao je Požgaj.

Ja ću navesti Slađu, već znate sve, Anita zbog Matore i mogu reći da sam više očekivala od Tamare -rekla je Aneli.

Anita nije ispala korektna i poremetila je sve. Morala je mnogo ranije da joj saopšti sve, to sam pitala i Anitu. Nije fer ni korektno što je ušla ovde sa tim saznanjem i da sada prolaze kroz ovo. Jovani je teško i trebaće vremena da sve prođe. Bebica nije ispao korektan prema Miljani Kulić. Ispao je kao krava koja da mleko pa ga šutne. Treća osoba je teodora Delić koja nije ispala fer prem aBebici, vidim poljubce ali ne i ljubav -rekla je Žana.

Anita, Vivien i Požgaj su dali malo ali sada će Anita biti mnogo aktivnija, očekujem onu iz prošle sezone, pošto se šlepala uz Matoru do sada -rekao je Ša.

Prva osoba je Milica zbog onoga sa Adamom. Druga osoba je Anita zbog cele situacije i treća osoba je Helena -rekao je Terza.

U nastavku možete pogledati!

Mi smo OkO NaS – A VI ste Najbolji jer ste uz NAS