vibe tv logo mini

VELIKI ŠEF JE IZNENADIO SVE ZADRUGARE - Nakon toga nastaje veliki haos a tiče se..!(VIDEO)

Piše: N. B.

Veliki šef poslao je još jedno pismo na adresu Bele kuće, te ga je ovonedeljni vođa Nikola Jovanović, pozntiji kao Predsednik, pročitao cimerima.

Draga Elito, ​Mađarska je takođe poznata po vaterpolu. NJihova reprezantcija je bila svetski prvak 4 puta, na Olimpijskim igrama su odneli zlato čak 9 puta, a prvi u Evropi su bili 13 puta. ​Zato će jedna grupa ove nedelje vežbati I igrati vaterpolo. MENSUR, BEBICA, MILICA, SLAĐA LAZIĆ

I SLOBA će ove nedelje biti vaterpolo reprezenatcija Mađarske. Njih petoro se moraju dogovoriti ko će biti u jednom timu ko u drugom, svaki tim će imati po dva takmičara, a peti u ovoj grupi će biti vaterpolo sudija I trener. Vaterpolo reprezentacija ima zadatak da svakodnevno trenira I vežba vaterpolo u bazenu, a moraju organizovati jednu utakmicu dnevno kojoj će prisustvovati svi ostali učesnici kao navijači. Kapice za vaterpolo moraju nositi neprekidno I staviti ih na glavu odmah nakon čitanja ovog pisma, dok će kupaće gaće oblačiti samo kada su u bazenu. Pozdrav, Veliki šef - glasilo je pismo.

U nastavku možete pogledati!

Članovi ove grupe stavili su kapice na glavu, uzeli loptice, a i golove, te su se sklonili sa strane, a Josipović se požalio na to da ne zna da pliva.

oKo nAs – UvEk Uz VaS