vibe tv logo mini

Tijana Dimitrijević kroz suze priznala bolnu prošlost - OTAC JE HTEO DA ME SILUJE KADA SAM BILA MALA!(VIDEO)

U Beloj Kući totalni muk.

Voditeljka Ana Radulović je ušla u Belu kuću i dala učesnicima šansu da u 5 minuta kažu sve što do sada nismo čuli o nima.

Reč je dobio Dušan Tomić.

  • Iz Užica sam ali sam živeo u Prištini. Igrao sam u predstavama. Bavim se muzikom. Predavao sam u Kini engleski jezik tri godine. Bavim se trep muzikom -rekao je Dušan.

Reč je dobila Jasmina Ana.

  • Posle razvoda sam svoje ime razdvojila na dva. Po profesiji sam pravnik. Objavila sam prvi roman pa sam i radila kao novinarka. Za roman o elitnoj prostituciji sam bila nagrađivana a imala sam i svoju autorsku emisiju. Imam rođenu sestru, to mi je najvažnije. Mnogo volim kuću i da tamo poziva goste, ja sam ekstremni hedonistam volimda jedem i spremam -rekla je Jasmina Ana

Reč je dobio Borislav Terzić Terza.

  • Tata mi je sa Kosova odakle smo izbegli zbog rata i došli u Bosnu gde sam završio školu. Ponosan sam na svoje roditelje jer smo živeli teško. imam brata i najbolju snajku na svetu. Igrao sam profesionalno fudbal i dosta sam proputovao. nakon karijere sam došao u rijaliti. Volim kafanu, žene i dobru rakiju. Jako sam pozitivan. U ljubavi sam veran -rekao je Terza.

Reč je dobila Tijana Dimitrijević.

  • Majka mi je sa Kosova, ima četvoro dece. Završila sam samo osnovnu školu. Malo sam povučena. Bila sam u vojsci ali sam dala otkaz zbog rijalitija. Otac je u detinjstvu pokušao da me siluje, to sam došla da ispričam ali ne želim sažaljenje. Dvoje dece iz prvog braka bivši muž mi ne dozvoljava da vidim. Došla sam ovde da se izborim za svoju decu -rekla je Tijana.

Opširnije na postavljenom linku!

 https://youtu.be/IVkQ9lTML_o?si=y4n7uiz35Za3dqcP

Izvor/Pink/Foto/Printscreen/YouTube

OkO NaS - MISLIMO NA VAS