vibe tv logo mini

SVI SU PLAKALI ZBOG NjEGOVE PRIČE - Živim od mamine penzije!(FOTO)

Piše: S. Z.

Bojan Boki Simić negirao je moguću trudnoću Ine Rajzinger sa Lazarom Čolićem Zolom, te je naveo dokaze koji govore o tome da je bivša zadrugarka sve izmislila.

Dobro veče, Danijela iz Beograda kraj telefona. Mislimda je sve ovo što se dešava Miljanino maslo. Želela je da se otarasi Bebice, jer se možda saznala da Zola ima bebu - rekla je gledateljka.

Miksi kaže da je on nju ostavio i pobegao s parama koje su mu pozajmili njegovi - rekla je Žana.

Žana, kakvo je tvoje mišljenje o Ani sad? - upitala je gledateljka,

Ja sam rekla da nemam loše mišljenje o nekom, ko nema problem sa mnom. Kazala sam da sam bila na njenom mestu, da bih apsolutno sve drugačije radila. Imam mišljenje o njenoj vezi sad, ali i o prošloj, ali ću zadržati za see sve to. Mali je ovo grad, u njemu sve se zna - rekla je Žana.

Rodni, da li bi bio sa Milicom? - upitala je gledateljka.

Tu ne postoji ništa osim prijateljstva, nas dvoje smo dobri drugari, to će ostati na tome - kazao je Rodni.

Kako komentarišete to što je Car poslao Milici gift na tiktoku? - upitala je Ana.

On je jako namazan, veliki je ženskaroš. Nije on još uvek za porodicu. Boki, da li si se čuo sa Zolom? Kakvo je tvoje mišljenje o situaciji sa Inom? - upitala je gledateljka.

Nije se ona porodila. Ona je i sama rekla da se nije prodila. Kad se bude vratila iz Beča, videćemo šta je uradila. Ona se ne javlja, želeo sam da se odazove, ali mi nikako nije odgovorila. Zola mi je sad napisao poruku, smeje se svemu ovome. Pozdravljam ga sad - rekao je Bojan,.

Mislim da navijaš za Zolu i Miljanu, oni mi nisu nikakav par. Bebica nikad nije bio iz interesa sa njom, nego ju je stvarno voleo. Bojane, tebe je Ivana Šašiš finansirala - rekla je gledateljka,

Ja živim od mamine penzije, je l' znate?! Ne znam ni o kojoj Ivani pričate - rekao je Bojan.

 

Rodni, ko ti sad piše? - upitala je Ana.

Milica mi sad piše, ali ništa što se tiče ovoga - kazao je Rodni.

Meni je Miljana poslala šta joj je Bebica napisao - rekla je Žana.

Sve dok budeš slušala mamu i tatum, nećeš biti slobodna. Ne mislim na Sinišu ali na Mariju da. Tijana i Ana nisu poput tebe, ali ti si zatrovana glupostima koje ti Marija servira - napisao je Bebica, pročitala Ana.

OkO NaS – MI SMO UZ VAS