vibe tv logo mini

OGLASILA SE SELMA BAJRAMI - EVO KAKO JE DOŠLO DO MODRICA NA LICU!(FOTO)

Piše: Filip Mijatov

Ipak je u pitanju snimanje spota.

Folk pevačica Selma Bajrami vidno uzdrmala i uplašila svoje fanove sa najnovijom slikom na instagramu.

Na Instagram profilu pevačice Selme Bajrami osvanula je zastrašujuća fotografija.

Naime, Selma je objavila šokantnu fotografiju iz bolnice, na kojoj je sva u modricama.

Međutim Selma je danas ponovo se oglasila istim povodom i najavila novi spot za pesmu koja uskoro ugledaće svetlost dana.

fotooo.jpg

SELMA BAJRAMI SVA U MODRICAMA - OVO JE RAZLOG (FOTO)

  • Nasilje nad ženama je ozbiljan problem koji zahteva hitnu pažnju i akciju. To je kršenje osnovnih ljudskih prava koje nanosi nepopravljivu štetu pojedincima i društvima generalno. Da bismo smanjili pojavu nasilja nad ženama moramo djelovati zajedno kao društvo na više nivoa. Jedan od njih je podizanje savesti, edukaciji i pružanju pomoći žrtvama. Važno je da svako od nas preuzme odgovornost i prijavi svaki vid nasilja. Bilo da smo žrtve ili da smo svedoci istog. Svedoci smo da se svakodnevno ubije barem 3 žene mesečno. To je strašno. A koliko tek žena trpi psihičko i fizičko maltretiranje a da to niko ne zna... ZATO NE OKREĆIMO GLAVU NA DRUGU STRANU KAD BUDEMO SVEDOCI BILO KOG VIDA NASILJA. PRIJAVIMO, DELUJMO I SPASIMO NEČIJI ŽIVOT.
  • (P.S. Ja nisam pretučena, u pitanju je slika sa snimanja spota za pjesmu "Dama" koja između ostalog upravo govori o borbi žena sa svakakvim problemima i daje jasnu poruku da nikada ne treba da odustanemo. "Korak po korak, dan po dan - SVE BOLJE BIĆE MI...") – Napisala je Bajrami na svom insta

Foto/Javne mreže

Oko Nas – Hvala vam što ste uz nas.