vibe tv logo mini

FOLK ZVEZDA PROGOVORILA JAVNO O ZABRANI ULASKA U SRBIJU ALI JE SPOMENULA I SEVERINU!(VIDEO)

Folk zvezda Selma Bajrami progovorila javno po prvi put nakon zabrane ulaska u Srbiju. Ona je ovom prilikom obratila se i Severini.

Danima se priča o odluci hrvatskog Vrhovnog suda o skrbništvu nad Severininim sinom. Selma Bajrami kaže da je njen i Severinin slučaj identičan te je ovom prilikom imala snažne poruke koje je uputila svojoj kolegici iz

  • Moj sin je saslušan i sada se čeka konačna odluka. Ja sam na iglama i što god da se dogodi… Severini šaljem puno snage, ljubavi, podrške. Želim joj poručiti da bude jaka, deca rastu. Za dve godine on će, kao i moj sin, moći sam odlučivati, a ti frustrirani muškarci koji se svete preko dece trebaju znati da je to njima autogol, istakla je Bajrami.
  • Nadam se da ću u roku od mesec dana dobiti i da se iskreno sve to završi. Samo da znam na čemu sam, dodala je pevačica.

Za bivšeg partnera nije imala lepe reči.

  • On samo razmišlja kako će mene tužiti, kako će uzeti što više novca za alimentaciju, kako bi uživao od mog novca, rekla je Bajrami.

Svima koji prolaze kroz borbu za dete kao ona, Bajrami je imala sledeću poruku: “- Ići kroz zid samo da se izborite za svoje dete – Zaključila je Selma.

Ceo intervju možete pogledati na postavljenom linku!

Selma Bajrami za N1 prvi put govorila o zabrani ulaska u Srbiju, borbi za starateljstvo nad sinom

Izvor/N1 BIH/Foto/Printscreen/YouTube

OkO NaS – Uvek uz VAS