vibe tv logo mini

ISPOVEST FOLK ZVEZDE -BILA SAM NEŽELJENO DETE, ROĐENA SAM U ŠTALI - Majka htela da me uguši vodom!(FOTO)

Folk pevačica i rijaliti igrač rođena u štali kao neželjeno dete.

Pevačica i rijaliti zvezda Zorica Marković nikada nije krila da je imala teško detinjstvo, a njeni roditelji su čak razmišljali o tome da ni ne dođe do njenog rođenja.

  • - Imam četvoro braće i sestara. U trenutku kada je moja majka bila trudna sa mnom i moja 20 godina starija sestra je bila trudna. To je tada bila sramota. Roditelji su razmišljali o abortusu, ali majka me je ipak rodila u štali. Majka mi je odmah sipala vodu u usta kad su svi izašli iz štale, kad sam se rodila, tata me spasao – počela je Zorica ispovest:

Zorica Marković otkrila kako je smršala 15 kilograma

VOLIM DUBOKO - POPULARNI REPER DON ALEKS OTVORENO I ISKRENO O ESTRADI I STRAHOVIMA ! (VIDEO)!

  • - Bila sam neželjeno dete. Nedelju dana nisu znali šta će sa mnom. Zato i ne znam kada sam tačno rođena. Majka nikada nije htela da mi kaže kad mi je rođendan. Čudno je to sve bilo. Upisana sam 9. juna, neki kažu da je u pitanju 31. maj, ali ja mislim da sam se rodila oko 15. maja. Nasmejem se kad me neko pita šta sam u horoskopu. Odgovorim im da sam vodopad.

Zorica je opisala i kako su se roditelji kasnije ophodili prema njoj, te da je na sebi imala veliki zadatak.

  • - Kad me povedu na njivu, umoče krpu u šećernu vodu i ostave me da dudlam to dok oni rade. U mojoj porodici svi su imali neki zadatak. Moj je, kasnije, bio da čuvam 50 ovaca i 10 krava – prisetila se Zorica svog detinjstva.

oKo nAs – UvEk Uz VaS