vibe tv logo mini

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA JUL – LAV – Ukoliko u svom datumu rođenja posedujete OVAJ BROJ smeši vam se prelepa romansa!(VIDEO)

Prvi mesec žarkog leta biće svetao i bogat događajima. Ovaj mesec biće pogodan za rešavanje profesionalnih problema, usavršavanje veština i učenje. Glavna stvar je zapamtiti da je svako kovač svoje sreće, a ne da se oslanjamo samo na pomoć zvezda. Parovi treba da razmišljaju o usklađivanju odnosa. Brakovi sklopljeni u pod ovakvim aspektom biće posebno srećni i jaki.

Pa da pogledamo šta nas to očekuje u vrelom mesecu!?

LAV

Posao

Zvezde će u junu Lavovima pružati svaku vrstu podrške. Oko njih će se okupiti samo pravi prijatelji i dobro raspoložene kolege. Čak ćete se i iznenaditi koliko se lako i jednostavno rešavaju sva pitanja na poslu! Ne zaboravite na zahvalnost i organizujte nekoliko zabava za svoje prijatelje. Štaviše, situacija sa finansijama je takva da lako možete sebi priuštiti takve troškove. Napredak u karijeri zahtevaće inicijativu. Vlasti su veoma samozadovoljne i pažljivo će saslušati svaki racionalni predlog.

Ljubav

Da biste rešili porodične probleme, biće vam potrebno vreme koje ste planirali da posvetite odmoru. Moguće je da će nekom od starijih rođaka biti potrebna novčana pomoć. Usamljeni predstavnici ovog znaka će konačno morati da se skrase. Predmet vaše dugogodišnje simpatije je dostojan da stvorite jaku vezu.

Ukoliko u svom datumu rođenja posedujete broj 5 kao na primer 5 – 15 – 25 ili ste rođeni primera radi 01.05.1995/2005 ili 05.11.1985/1995 u tom slučaju imaćete mnogo veće šanse da sretnete ljubav svog života.

 Zdravlje

Jačajte imuni sistem. Uzimajte što više svežeg voća i povrća.

Pogledajte dodatnu prognozu za vaš astro znak!

https://youtu.be/8NDxo0-s838

Vaš Astronumerolog-ezoterista

Zoran Šumadinac

OKO NAS