vibe tv logo mini

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA JUL – RIBE – Ukoliko u svom datumu rođenja imate OVAJ BROJ čeka vas ljubavna turbulencija! (VIDEO)

Prvi mesec žarkog leta biće svetao i bogat događajima. Ovaj mesec biće pogodan za rešavanje profesionalnih problema, usavršavanje veština i učenje. Glavna stvar je zapamtiti da je svako kovač svoje sreće, a ne da se oslanjamo samo na pomoć zvezda. Parovi treba da razmišljaju o usklađivanju odnosa. Brakovi sklopljeni u pod ovakvim aspektom biće posebno srećni i jaki.

Pa da pogledamo šta nas to očekuje u vrelom mesecu!?

Ribe

Posao

Ribama toplo  preporučujem  da preispitaju svoj društveni krug. Da li oko sebe imate ljude koji vam prenose negativnu energiju? Na profesionalnom planu, jun neće doneti iznenađenja i hitne projekte. Stvari će se odvijati kao i obično i neće zahtevati previše napora od vas. Ako ste dugo želeli da odete na odmor - vreme je da ostvarite svoje planove. Jun može doneti iznenađenje povezano sa neplaniranom posetom dalekih rođaka. Kada ste pod stresom, najbolji izlaz može biti kurs opuštajuće masaže i aromaterapije.

Ljubav

Slobodne Ribe mogu očekivati nova poznanstva, mnogi od njih će ući u veze.

Zauzete Ribe neće znati gde se nalaze. Nikako neće uspeti da pronađu zajednički jezik. Biće u vezi onako malo vruće – malo hladno.

Ali ako u svom datumu rođenja imate broj 5 kao na primer 5 – 15 ili 25 ili ste pak rođeni primera radi 05.02.1995/2005 ili 02.05.1985/1995 i slično vas ovaj mesec očekuju negativni talasi, burne reakcije partnera. Na žalost neki od vas mogu izaći iz veze.

Zdravlje

Obratite malo više pažnje na grudni deo i sinuse. Nežniji pol mogući su ginekološki problem.

U priloženom linku pogledaj te vašu opširniju astronumero prognozu!

https://youtu.be/epRcHSMPUvA

Vaš Astronumerolog-Ezoterista

Zoran Šumadinac

OkO NaS