vibe tv logo mini

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP ZA ZDRAVLJE I POSAO DO 04. 06. 2023 - JARAC I VODOLIJE su na potezu ovaj ZNAK na teškim mukama!

Piše: Astronumerolog IVAN

Nova radna secmica je pred nama. Neki bi rekli biće jako monotona sobzirom da nas očekuje previše padavina. No ne mora da znači jer planete mnogima donose lepe vesti.

OVAN

Posao

Vaša ambicija počiva na realnim osnovama, iako gotovo ništa nije kako ste zamišljali. Ipak, moguća je dobra poslovna ponuda od osobe na visokom položaju krajem perioda. Nemojte se odmah izjašnjavati. Ne opterećujte se situacijom na poslu, nije vredno nerviranja. Imajte više poverenja u sebe i u svoje organizatorske sposobnosti. Posao koji obavljate sigurno će vam doneti solidne finansijske prihode. Srećan splet okolnosti, uspešni pregovori oko posla i dobri ugovori, omogućiće vam nove izvore zarade. Moguće da vam stigne iznenadna pomoć od prijatelja iz bližeg okruženja. Rešavajte važna pitanja u vezi sa nekretninama. Ne bi trebalo da se previše opterećujete štednjom ili čuvanjem novca za crne dane. Možda ih neće ni biti.

Zdravlje

 Održavajte dobru kondiciju rekreacijom i sportom.

BIK

Posao

 Neće vam biti dosadno i nećete imati na šta da se žalite. Malo više posla i obaveza, ali i mogućnosti da se istaknete. Optimističko raspoloženje prouzrokovano poslovnim promenama omogucice dobru saradnju i sklapanje novih poslova. Aktiviraćete se u interesantnim oblastima koje će vam osim lične satisfakcije doneti i dobre prihode i poboljšanje vašeg društvenog statusa. Šef vas samo prividno kinji, računa na vas i vi ste mu u stvari desna ruka u poslu. Moguć je nov, dobro plaćen posao.

Zdravlje

 Smanjite obroke i izbegavajte hladne napitke.

BLIZANCI

Posao

Okupiraju vas nove ideje u vezi s različitim poslovima, ali ne znate kojem da date prioritet. Razne obaveze koje ste prihvatili biće vam zanimljive i upotpuniće vam svakodnevni život. Razmišljaćete o dugoročnom poslu, ali takvih izgleda neće biti skoro na vidiku, ukoliko prvo ne definišete šta biste želeli da stvarno obavljate u budućnosti.

Spremni ste da uložite veću sumu u neki nov posao - isplatiće vam se. O svakom predlogu dobro razmislite, ništa ne odbijajte, ne znate u kojem grmu leži zec. Kraj sedmice je dobar za sve vrste poslova, posredstvom Strelca ili Jarca. Devica vas kritikuje da previše trošite.

Zdravlje

 Zbog povećane psihičke napetosti više se opuštajte.

RAK

Posao

 Može vam se učiniti da vas život stavlja pred velika iskušenja i da morate da odgovorite na poslovne izazove kojima niste dorasli. Nepotrebno se opterećujete time. Odnosi sa poslovnim saradnicima nisu baš sjajni. Posao koji ste do sada samostalno obavljali nije vam doneo prihode koje ste očekivali.

Razmislite o skorašnjoj ponudi od prijatelja koju ste prevideli. Možda će nova aktivnost i saradnja urodite plodom. Ozbiljno sagledajte finansijske mogućnosti ukoliko morate da uložite u taj posao. Partner vam daje korisne savete u vezi s tim, ali vi ste nepopustljivi. Sa više strana će vam priticati novac, i kada se tome nadate i kada se ne nadate. Nikome nemojte davati pozajmicu, neće vam skoro vratiti.

Zdravlje

Ne nervirajte se nepotrebno za svaku sitnicu.

LAV

Posao

 Sa mnogo entuzijazma možete pristupiti nekom poslu za koji vam je potrebna inspiracija, ali i dobar tim saradnika. Čak i ako mislite da možete sve sami da uradite nema potrebe za tim. Neko će vam se naći pri ruci. Mladi mogu očekivati iznenadne dobitke od roditelja, a stariji od pretpostavljenog.

Ne odustajte od svojih planova u vezi sa kupovinom neke krupnije stvari.Sagledajte sve mogućnosti za novi početak. Oslonite se na svoje dobre organizatorske sposobnosti i preuzmite inicijativu.

Zdravlje

Bavite se sportom ili rekreacijom, a razmislite i o promeni režima ishrane.

DEVICE

Posao

Imate utisak da vas život stavlja na iskušenja i da morate da se prilagodite situaciji koja vam ne prija. U mnogo čemu kasnite, ali sami ste za to krivi. Pokušajte da se manje nervirate zbog posla, neko će vam pomoći da dobijete ono što priželjkujete. Ambicijom i diplomatičnošću uspećete da postignete uspeh.

Najviše ćete biti zainteresovni za sticanje novca, što će vam u narednom periodu ići od ruke. Ukoliko se bavite špekulativnim poslom ili saradnjom sa inostranstvom, ostvarićete dobre kontakte i uspešno završiti započete projekte. Moguća je povoljna vest u vezi s novcem što će vas značajno oraspoložiti. Smanjite troškove, posebno na izlaske s društvom. Prijaće vam ili bar idite na odmor.

Zdravlje

 Napravite potpunu promenu u načinu života.

VAGE

Posao

 Pokušavate da prevazidete svoje mogućnosti, što nije tako loše, ako ne budite nerealni u svojim planovima. Budite spremni da se prilagodite novom načinu života koji zahteva više discipline. Za uspeh projekta na kojem radite biće vam potrebna pauza za prikupljanje dodatne energije i neophodnih informacija. Iskoristite ovaj period za odmor ili kače putovanje na kojem ćete pronaći potrebna rešenja. Na pozajmljujete novac radi novog ulaganja, jer kasnije nećete biti u prilici da vratite dug. Verovatno imate neki tajni fond koji ne biste da dirate. Mnogi iz doma vam kvare planove i pokušavaju da od vas pozajme novac. Više prilagodljivosti ne bi bilo na odmet, a i vama bi bilo lakše da sa svima izađete na kraj.

Zdravlje

Više se krećite u prirodi i na čistom vazduhu.

ŠKORPIJE

Posao

 Predstavnici vašeg znaka imaće šanse da se istaknu. Možda baš sada dok se svi odmaraju pred vama su mogućnosti koje se malo kome pružaju. Bik, Vaga ili Lav nude vam saradnju. Neki novi, unosni projekti su u planu. Imate priliku da dođete do novca koji vam duguju ili su vam ga obećali.

Bićete vredni i maksimalno ćete se posvetiti poslovnim obavezama. Ostvarićete nove ideje i dobiti podršku od svojih saradnika, kao i pretpostavljenih, a sve to će biti dobra stimulacija za vas. Ukoliko se bavite nekom samostalnom delatnošću, postići ćete dobre rezultate u finansijskom smislu. Ne bi bilo mudro da uzimate kredite, ako za to nema realne potrebe.

Zdravlje

Izbegavajte previše slanu hranu.

STRELAC

Posao

Iako situacija izgleda prilično nepovoljno i čini vam se da niste u milosti šefa, u stvari imate sjajne mogućnosti da se na poslu istaknete. Zbog novih poslovnih obaveza bićete angažovani na više strana. Možda nećete uspeti da završite sve u datom roku, ali nervozu koju ćete osećati zbog toga smanjiće pristigli novac. Zato dobro planirajte i jedan deo posla prebacite na svoje saradnike.

Ukoliko ste na odmoru, verovatno će vas zvati da se ranije vratite ili ćete planirati nove projekte. Ne opterećujte se previše poslom nego pokušajte da uživate u životu. U poslednje vreme nemate baš onoliko novca koliko vam je potrebno, ali vas to mnogo ne uzbuđuje. Imate neki svoj plan kako da dođete do većeg honorara.

Zdravlje

 Ostavite se poroka koji vam smetaju.

JARAC

Posao

 Povoljan period za kontakte sa strancima i dalje traje, mada će vam biti potrebni posrednici. Ma kog pola da ste, saradnice su vam važnije i korisnije od saradnika. One imaju ideje, preduzimljive su i na njih možete da se oslonite. Veoma ste vredni i nemate namere da radite smanjenim tempom, a to nije dobro, jer ste već iscrpljeni.

Finansijska situacija u kojoj se nalazite neće biti zadovoljavajuća. Trenutne prihode moraćete dati za vraćanje dugova koje ste zanemarili. Nemojte da se obeshrabrite, već nastavite sa rodom koji će povratiti vaše, inače dobro, materijalno stanje. Budite uporni i posao sagledajte sa pozitivne strane.

Zdravlje

Uzimajte biljne čajeve za jačanje imuniteta.

BONUS VIDEO: Veliki mesečni horoskop za jun 2023 -OVAN

https://youtu.be/INaU9RLvtSw

VODOLIJE

Posao

 Trebalo bi da iskoristite sjajne prilike u vezi s novim poslom koje vam mogu omogućiti da brže napredujete. Ako nameravate da se priključite nekom novom timu imaćete mogućnost da napredujete. Što ste mladi to više treba da se posvetite stručnom usavršavanju, posebno učenju stranih jezika.

Odgovaraće vam posao u kojem ćete moći da dokažete sve svoje kvalitete. Komunikacijom, saradnjom i prijateljskim odnosima sa okolinom to ćete i ostvariti. Čuvajte se nesmotrenih ulaganja ili ulaska u neizvestan posao koji neće doneti očekivani novac. Bilo bi mudrije da potražite savet stručnjaka.

Zdravlje

 Potreban vam je odmor od svakodnevnih obaveza.

RIBE

Posao

 Ako ste na odmoru, trebalo bi da se zaista odmorite, ali i da razmislite da li vredi vraćati se na staro radno mesto. Neko vam može ponuditi novu priliku u vezi sa poslom, i ako se radi o umetnosti ili o nekom kreativnom poslu, dobro razmislite šta je najbolje za vas. Nalazite način kako da popravite finansijsku situaciju.

Neko će želeti da se sa vama sretne i da vam nešto pokloni ili će vam dati koristan savet u vezi sa finansijskim problemom. Veći deo novca koji ste želeli da uložite u dobro organizovan posao moža će nenadano progutati kućne potrebe. Ali, ne brinite se, jer ukoliko saradujete sa pravim osobama koje će razumeti vašu trenutnu situaciju, ovaj posao moći ćete da nastavite i kasnije.

Zdravlje

 Ojačajte leda i kičmu vežbanjem.

Šaljite nam vest, fotografiju ili snimak na naš dobro poznati kontakt u opisu donje slike!

OkO NaS – HVALA VAM ŠTO STE UZ NAS