vibe tv logo mini

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA AVGUST – RIBE – Ukoliko u svom datumu rođenja imate OVAJ BROJ vi ste onda srećni sve vam ide od ruke!(VIDEO)

Leto je uvek magično, dugi sunčani dani i tople zvezdane noći tome posebno doprinose. Ne manjka avantura, flerta na sve strane, a ljubavi sigurno neće nedostajati. A evo šta nam donosi ovo magično leto!

RIBE

Posao:

 Kao prvo trebate se prilagoditi novonastalim okolnostima i sa manje emocija posmatrati zbivanja u poslovnoj sredini. Period pred vama  donosi smirenje, moguće je i napredovanje. Spremni ste za poslovne izazove.

Ali ukoliko u svom datumu rođenja imate broj 7 kao na primer 07-17 ili 27 ako ste tipa radi rođeni 06.07.1987/97 ili 07.11.1987/97 vi baš onda imate sreće jel sve vam skoro ide od ruke.

Ljubav:

 Zračite neodoljivim i blistavim sjajem. Važno je da znate da ljubavna sreća najviše zavisi od vas i od toga koliko vam je stalo do partnera i veze. Ako ste sami, osećate potrebu da oplemenite i osvežite svoj ljubavni život. Lako je moguće da ćete upoznati ljubav svog života ali nakon ovog perioda.

Zdravlje:

Aktivirana je vaša mladalačka razigranost i optimizam. Rekreirajte se, opustite, što više plivajte.

Vašu detaljniju Astronumero prognozu možete pogledati na linku!

https://youtu.be/nQBeUIp24h4

Vaš Astronumerolog – Ezoterista

Zoran Šumadinac

OkO NaS