vibe tv logo mini

VODOLIJE - VAŠ VELIKI SEPTEMBARSKI HOROSKOP - POSLOVNA STRANA PRETRPEĆE MNOGE PROMENE!(VIDEO)

Ovaj mesec možemo podeliti na dva segmenta – prva polovina će definitivno još uvek u velikoj meri “vući teške i komplikovane situacije i donositi nam prvenstveno težinu i nesigurnost, dok se u drugom delu energija menja, olakšava i konačno počinje da nam “sviće”…

Gledano na jedan drugi simbolički način, septembar je poslednji mesec u ovoj godini koji vuče toliku težinu. Od oktobra ulazimo u novu životnu fazu I nadamo se da će ona biti neuporedivo bolja nego vreme koje je za nama….

VODOLIJA

Posao

I kod Vodolija će poslovni segment pretrpeti velike promene tokom septembra. Pomračenje Sunca pada u vaše polje tuđeg novca, ali i kriza i promena i u poslovnim partnerstvima može doći do situacija sa kojima ćete imati problem da izađete na kraj. Evidentno je da ćete imati velikih problema sa namicanjem potrebnih finansijskih sredstava, a moguće je da neki novac na koji ste računali, a koji vam je potreban za izmirenje obaveza, nećete moći da dobijete tako lako.

Takođe, polovinom meseca se u vašem polju posla i novca dešava pomračenje Meseca, što će dodatno doprineti da se osećate destabilizovano, ali i da shvatite da je potrebno što pre napraviti neke korenite zaokrete u poslovanju. Ipak, ulaskom Jupitera u vaše polje ekspanzija, planova, stranaca krajem prve dekade – VI lično ste dobili jednu moćnu podršku, koja će se aktivirati na pravi način u drugom delu septembra. Treća dekada meseca doneće vam neočekivani pokret ka novim saradnjama, a pojedini od vas će u tom periodu naći potpuno novi posao, ili se prihvatiti dodatnih angažovanja, koja će oporaviti vaš finansijski segment.

Ljubav

Sunce predstavlja vašeg emotivnog ili bračnog partnera, a početkom septembra će biti pomračeno. Očigledno je da će voljena osoba ili supružnik imati tokom ovog perioda velike probleme i da će biti neophodno da vi budete spremni da priteknete u pomoć i pružite rame za plakanje. Nemojte se “izmaći” iz situacija kada ste voljenoj osobi potrebni kao podrška, jer je neophodno da budete odgovorni prema osobi sa kojom ste u emotivnoj relaciji.

Postoji tendencija da će se neki od vas distancirati od partnera, ne shvatajući da njegovo ponašanje u suštini pokazuje da ima velike lične probleme sa kojima se teško bori. U ovom periodu je potrebno da budete širokih shvatanja i da prihvatite neke kompromise, čak iako vam oni nisu mili. I pored svih ovih saveta, itekako je moguće da neki od odnosa tokom septembra prestanu da postoje.

Ne podležite ishitrenim odlukama, period od drugog dela meseca doneće vam ponovo sklad i mir u vašim emotivnim relacijama….Slobodne Vodolije – planeta koja vlada vašim poljem ljubavi, Merkur, tokom većeg dela septembra biće u retrogradnom hodu. Moguće je da će biti manje ljubavnih prilika, a neki od vas će pokušavati i da obnove odnos sa bivšim emotivnim partnerima. U svakom slučaju, komunikacija sa onima koji vam se dopadaju će povremeno “klackati”. Ipak, ovo ne znači da je ovo mesec bez dobrih prilika za vas – od polovine meseca krećete sa mnogo jačim aktivnostima, a treća dekada septembra donosi vam pravo ljubavno ostvarenje.

Zdravlje

Prva dekada meseca je nepovoljna u zdravstvenom segmentu, što će naročito osetiti pripadnici starije generacije. Mogući su problemi sa probavom, stomačnim delom, a mogli biste da odradite i krvnu sliku i proverite stanje krvnih sudova. Ostatak meseca donosi solidne zdravstvene prilike.

Pogledajte vašu detaljniju astro mesečnu prognozu na postavljenom linku!

https://youtu.be/GnuCq4R-xOY

Vaš Astronumerolog-Ezoteričar

Zoran Šumadinac

OkO NaS