vibe tv logo mini

VAŠ LjUBAVNI HOROSKOP DO 11. 09. 2022. OVA DVA ZNAKA MOGU IMATI VELIKIH PROBLEMA!

Horoskop ljubavni za ovu nedelju.  Ova dva znaka imaće značajne emotivne probleme!

OVAN

Ovnovi će ove nedelje imati potrebu da nameću svoj stav u komunikaciji sa drugim ljudima što će prilično zasmetati i voljenoj osobi, tako da su moguće razmirice u vezi. Manji nesporazumi na emoivnom planu su prolazni, a mogu biti rezultat naboja negativne energije kod vašeg partnera. U nešto boljoj poziciji su oni Ovnovi koji jo nisu u braku. Sačekajte da vašeg partnera prođe ova situacija, to će biti najbolje.

Slobodni mogu do kraja nedelje da očekuju novo poznanstvo, a neki bi moguli da se upuste u novu vezu. Veza sa kolegom je prilično komplikovana, sa osobom iz inostranstva gotovo nemoguća, a ukoliko biste želeli da to bude neko iz kruga prijatelja - morala bi da bude tajna. Prilično ste očajni i usamljeni, čak i ako ste u braku, jer morate da rešavate mnogobrojne probleme partnerove familije.

BIK

Zauzeti Bikovi mogu osećati napetost kod partnera, ali će se potruditi da za njegove probleme pokaže što više razumevanja. Nešto agresivniji nastup vašeg partnera može vas u najmanju ruku zbuniti i ostaviti u neverici. Obično ste vi ta strana koja u vašoj zajednici Abazović u S reaguje burnije. Prilagodite se i pokušajte da spoznate šta se to zapravo dešava. Nemojte da brinete, otkriće neće biti traumatično po vas, oboje. Slobodni pripadnici znaka mogli bi imati veoma lep susret ili se ozbiljno zaljubiti. U ovom periodu ćete biti opterećeni razmišljanjima o osobi koja često putuje ili živi u inostranstvu. Osećanja su uzajamna, ali u Specijalnom da ovom trenutku veza nije moguća, bar ne onakva kakva je vama potrebna. Osoba u znaku Ovna ili Škorpije želi da vam se približi, moguće posredstvom Vodolije.

BLIZANCI

Blizancima ova nedelja može doneti veliku emotinu energiju. Vi ste još na sedmom nebu i uživate svu naklonost vašeg partnera koju možete dobiti. Moguće da ćete negde otputovati. Slobodni mogu upoznati neku zanimljivu osobu. To može biti ljubav na daljinu i bićete spremni da pristanete na mnoge kompromise samo da biste ostali u vezi sa nekim ko vam je izuzetno drag. Uostalom, svesni ste da tako kvalitetnu osobu skoro nećete sresti. Moguće je, međutim, da vam se neočekivano, negde na putu neko udvara. Pitanje je kako ćete reagovati ako se radi o Raku, Lavu ili Vodoliji.

RAKOVE

Rakovima ove nedelje može biti burno na emotivnom planu i moglo bi da dovede do napetih situacija sa voljenom osobom. Vaš ljubavni život je u priličnoj meri nezadovoljavajući, što je takođe, u priličoj meri vaša zasluga. Biti svestan i poneti odgovornost za određena stanja i situacije, veliki je korak napred ka rešenju problema. Trebalo bi da mislite na takav način. Krajem nedelje situacija će se smiriti, pa će i odnosi polako da se vrate u normalu. Imajte poverenja u stalnog partnera, čak iako deluje tajanstveno. Slobodni će biti bolje sreće. Priželjkujete uzbuđenja i ona su moguća čak iako vam se čini da osoba na koju intenzivno mislite nije naročito zainteresovana za vas. Imajte više samopouzdanja u sebe i pored intriga koje će vam napraviti Vodolija ili Ribe.

LAV

Lavovima ove nedelje mogu biti posvećeni obnavljanju partnerskih odnosa, naročito ako su u prethodnom periodu oni biti zakomplikovani i uspostavljaju ponovo međusobno poverenje. Osećaj otuđenosti je proizvod vaše sadašnje malodušnosti, što neće potrajati. Zato nemojte da dramatizujete situaciju više nego što je realno.

Krajem sedmice moraćete da se potrudite da kontrolišete emocije da ne biste došli u situaciju da se raspravljate oko sitnica. Ako je u pitanju uzajamna ljubomora, zapitajte se prvo da li je greška do vas ili do partnera. Slobodni pripadnici znaka imaće priliku da sretnu neku osobu koja ih može privući, jer će imati energije koliko i vi.

DEVICE

Device se ove nedelje nalaze u vrlo napetim emotivnim odnosima sa partnerom, a neće biti isključene ni svađe. Neki bi mogu imati problema koji će im stvarati veliku tenziju. Partneru pokušavate da objasnite šta osećate, ali ne uspevate jer je opterećen svojim problemima. Vi još čekate i još se pored toga pitate i šta to čekate. Pitanje je dobro, ali nije dobar vaš stav pri tome. Postajete deprimirani napeti, umesto da konačno ispoljite sve svoje emocije i pustite ih na svetlo dana pred vašeg partnera.

Slobodni pripadnici znaka mogli bi da upoznaju osobu koja će im se dopasti preko putovanja ili preko posla. Potencirama je vaša sposobnost šarmiranja i zavođenja rečima. Ipak, mnogo ste ubedljiviji kada s reči pređete na dela. Mlade Device mogu se prvi put zaljubiti, i to fatalno.

VAGA

Na ljubav se ne možete požaliti, jer vam cvetaju ruže u pravoj meri. Zato održavajte ovu situaciju što duže možete, a vi to itekako dobro znate da radite. Oslobođeni ste napetih i loših uticaja na svoj ljubavni život, tako da treba to da iskoriste i provedu što više vremena sa voljenom osobom.

Vrlo ste tajanstveni i spremni da se prilagodite potrebama partnera. Uzvratiće vam istom merom, mada verovatno neće biti lojalan u onoj meri u kojoj ćete to biti vi. Slobodni mogu nekog upoznati, ali je moguće i da osoba koja im se dopadne ne bude potpuno iskrena. Svida vam se i Lav!

ŠKORPIJE

Škorpije ove nedelje svoju emotivnu napetost mogu proživljavati iznutra, tako da će se stalno suzdržavati od konflikta, ali kada jednom eksplodiraju, mogao bi uslediti kraj za nečiju vezu. Neki mogu biti skloni ljubavnim aferama, gde može da vlada velika doza strasti i ljubomore. Određeni nesporazumi u vašoj zajednici proizvod su nedovoljne nekvalitetne komunikacije.

Oboje ste više upućeni na sve ostalo, nego jedno na drugo, kako bi u stvari trebalo biti. Za sada situacija nije alarmantna, ali nemojte da dozvolite da se često javlja. Trebalo bi da imate više strpljenja za parnera jer je u potpunosti odan vama porodici. Ak oste slobodni, osećate se spremnim da se upustite u vezu s bilo kim, ako treba u neku blic avanturu, jer vam je dosta monotonije.

STRELAC

Strelčevi ove nedelje mogu osećati veliku napetost u partnerskim odnosima, pa neki neće moći da izbegnu svađe i razmirice. Nekima se neće dopasti način na koji se partner ponaša, pa će mu pružati otpor. Vaša potreba za promenom ili stalnim uzbuđenjima nervira partnera jer ima utisak da se ponašate kao razmaženo dete.

Pazite da vam ne okrene leđa, ili počne i on da vodi dvostruki život, ili da priželjkuje nekog novog u svom životu. Tada biste shvatili šta gubite. Slobodni mogu naići na prepreke u svojim ljubavnim željama i planovima, jer će malo teže sresti osobu sa kojom bi imali harmonične odnose i prijatne trenutke udvoje.

JARAC

Nezadovoljstvo na profesionalnom planu oseća se u ljubavi. Tu ste u potpunoj kolizy sa samim sobom. Osećate se uhvacen zamku jer nešto izuzetno važne nedostaje u vašoj vezi. Tako Jarčevi ove nedelje mogu da preživljavaju negativen period wer ljubavnom životu. Mnoge se neće slagati sa partnerom, a svade bi mogle da postanu češće Izgleda da ćete i vi morati da se prilagođavate ukoliko želite bolji kvalitetniji odnos. Ipak krajem nedelje ovaj ubica) de se ublažiti

Slobodni pripadnici znaka će tada imati veće šanse za nova poznanstva. Device, kao i Bik predstavljaju idealne partnere.

VODOLIJE

Vaš partner prolazi kroz veoma značajne promene. Bez obzira da je to sticajem okolnost su dešavanja u potpunosti unutrašnje prirode, ukoliko sada ne budete ima sluha razumevanja, može vam se desiti de se razmimozadete, a da pri tome ni jedno ni drug zinta to ne felite. Ne pristajte na ucene, vi ne ucenje, ne poigravaje se remai emocijama. Budite spremni da se prilagodite svakaj novoj situacii ne pravite dramsk zaplet, jer će samo pogoršati vas emotive život.

RIBE

Na emotivnom planu stvari se takođe odvijaju onako kako već odavno priželjkujete. pres Doduše, to je nešto sporije nego što vama odgovara, ali ni to nije tako loše, bitno je da se dešava, a i jedino na ovakav način možete realno da prosudujete. Ako dođe do nekem situacije, nemojte da burno reagujete, to bi moglo da zakomplikuju odnos sa partnerom. Slobodni bi mogli da se zaljube ili započnu novu vezu.

Bilo bi dobro da prihvatite ljubav osobe koja vam je odavno već naklonjena i izuzetno privržena. Ako treba da se prilagodite njenom stilu života vredelo bi da to pokušate, jer je ona ionako spremna da sa vama podeli sve vaše probleme. Mislite na neku Škorpiju ili priželjkuju tajnu vezu.

Vaš Astronumerolog-Duhovni iscelitelj

Posetite i insta stranicu agencije AstroWorlda

https://instagram.com/astrologija.world?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Filip/ Astro World

OkO NaS