vibe tv logo mini

VELIKI OPŠTI HOROSKOPZA SVE ZODIJAKE KADA JE U POTANjU ZDRAVLjE I POSAO DO 26.09.2022.- Za razliku od prošlog perioda, ovaj biće dosta stabilniji za većinu zodijaka!

Pred nama je hladniji i kišni period , samim tim i prirodne enerije biće drugačije satkane i nešto mirnije. Da pogledamo šta nam planete spremaaju za period pred nama!

OVAN

Posao

Razmišljate da možda promenite posao, ali ne napuštajte ono što je sigurno. Jedino ako baš ništa vam ne odgovara onda se odlučite za tu soluciju. Dobro pazite kakve poslove sklapate, posebno sa prijateljima ili dugogodišnjim kolegama. Nešto može krenuti nizbrdo, ne zato što vam nisu naklonjeni nego zbog njihove brzopletosti. Pazite šta kome pričate, možete dati povod za trač. Skloni ste da trošite novac na nešto što vam nije neophodno. Ipak, imate neki tajni izvor prihoda ili crni fond, tako da ćete nekoga obradovati lepim poklonom.

Zdravlje

Smanjite alkohol, nikuda vas ne vodi

BIK

Posao

Oko vas se nalaze neki negativni ljudi koje drastično da izbegavate. Glume da su svama iz ljubavi ali suština je drugačija, koji su ljubomorni na vašu poziciju i koji će pokušati da vas odatle sklone. Možda su to baš one osobe na koje najmanje sumnjate da vam takvo nešto žele. Opreznost vam je svakako potrebna, iako bi to njima bio samo jedan neuspeli pokušaj. Mnogo polažete na poslove sa strancima, ali mogući su problemi sa vizama, ili se vaš pretpostavljeni može suprotstaviti vašoj ideji u vezi s novim poslom. Neko vam kvari planove. Obratite pažnju jer bi vaše finansije mogle doći u krizu. Ako vam neko duguje novac, verovatno će odugovlačiti sa plaćanjem.

Zdravlje

Nervozni ste i nestrpljivi po mnogim pitanjima.

BLIZANCE

Posao

Nalazite se u lepom period, kada možete imati dosta uspeha i lepu zaradu. Budite istrajni i nemojte gobiti entuzijazam koji vas trenutno drži. Možda treba da razmišljate o jednom lepom odmoru. Ako se bavite privatnim biznisom i ako nameravate da započnete novi posao sa strancima, sačekajte da vidite kakav je njihov predlog. Nemojte žuriti sa odlukama, posebno ako vas neko stariji i iskusniji savetuje da budete strpljivi. Bićete veoma darežljivi i skloni da ulažete u nove projekte ili nekretnine. Može se dogoditi da dobijete više nego što očekujete.

Zdravlje

Pazite se oštrih predmeta.

RAK

Posao

Veoma ste ambiciozni i spremni da se uključite u veliki posao sa Ovnom, Jarcem ili Škorpijom. Ne budite previše uporni i agresivni u svojim zahtevima jer možete imati problema u radu sa saradnicima, posebno sa muškarcima. Uglavnom nemate mnogo kontrole nad troškovima, a ukoliko ste u braku, partner troši više od vas ili zajednički planirate neku veću kupovinu. Slede dobici preko sporta ili u radu sa konkurencijom. Ipak, nemojte da očekujete nikakva dešavanja i što se tiče posla, ovo je relatvno miran period, pa će vam ove nedelje možda biti i malo dosadno. Najvažnije je da nećete imati nikakvih problema.

Zdravlje

Skloni ste povredama, posebno u sportu.

LAV

Posao

Posle manjeg zatišja, ponovo ste u naletu i velikoj poslovnoj akciji. Bićete prepuni obaveza i jedva da čete stići da se organizujete kako treba. Ali, taj napor će vam se isplatiti finansijski, a to vam je i najbitnije. U ovom periodu možete očekivati da dobijete šansu u vezi sa nekim poslom sa strancima. Bićete spremni da rizikujete Preko prijatelja možete dobiti šansu da zaradite radite sa strancima. Pazite kako ulažete novac, ne uzimajte kredite. Neko obećanje koje ste ranije dobili, sada se može ispuniti.

Zdravlje

Smanjite obroke, skloni ste gojenju.

DEVICA

Posao

Za vas kreće naporan i prilično konfuzan period, jer se na vašem radnom mestu dešavaju razne promene na koje niste bili spremni, čak iako ste ih očekivali. Moguća je neka vrsta unapređenja, ali ipak nešto neočekivano moglo bi vas neprijatno iznenaditi. Bez obzira na to u kakvoj se finansijskoj situaciji nalazite, ponašate se filozofski kada je novac u pitanju. Neočekivani dobici mogući su preko osoba rođenih u vodenim znacima, preko Škorpije ili Bika. Krajem nedelje, situacija na poslovnom planu se polako popravlja, a vama se to vidi po osmehu na licu. Možda vam je ova stagnacija donela neku zabrinutost, ali tokom ovog perioda stvari će se polako ali sigurno menjati na bolje.

Zdravlje

Pazite da ne pokvarite stomak

VAGA

Posao

Želite da promenite posao, ali niste sigurni da li će onaj koji vam se nudi biti bolji od ovog. Trebalo bi da sednete, dobro razmislite i odlučite. Vaše kreativne sposobnosti dolaze do punog izražaja. Ali, zbog preteranog entuzijazma koje kod vas podstiče Blizanac ili Vodolija, mogli biste napraviti pogrešan poslovni potez. Ako budete pozvani na neko takmičenje ili konkurs, imate velike šanse da pobedite. U igrama na sreću možete imati manjih dobitaka na koje uopšte ne računate. Skloni ste da olako trošite novac na neka svoja sitna zadovoljstva.

Zdravlje

Nemate tegoba

ŠKORPIJA

Posao

Odmorni ste, sveži i odlično raspoloženi. Iako se situacija neće bitno promeniti, imate dovoljno snage i elana za rad. I sami ste svesni da nevolite mnogo da sedite kod kuće i da vam treba stalna akcija. Imate velike planove u vezi sa privatnim projektom koji podrazumeva kontakt sa strancima. U ovom periodu ne bi trebalo bilo šta da registrujete ili da započinjete, naročito ako se radi o poslu koji podrazumeva obimnu dokumentaciju. Dobra saradnja sa Ovnom, Jarcem, Bikom i Ribama. Možete imati sreće na lutriji, ali vas to kao da mnogo ne zanima. Više volite da računate na sebe i svoj rad. Dobijate novac preko štednje. Ako se bavite nekim kreativnim poslom, imaćete dosta inspiracije i uspeha.

Zdravlje

Redukujte ishranu.

STRELAC

Posao

Ova nedelja možda neće biti baš onakva kakvu ste očekiali. Nećete očajavati, jer će se, nakon nekoliko dana situacija promeniti u vašu korist. Budite strpljivi čekajte svojih pet minuta. Osećate se dobro u društvu kreativnih i preduzimljivih osoba koje će želeti da vam ponude posao. Neko je spreman da vam izađe u susret u vezi sa nečim za vas veoma bitnim. U pregovorima budite veoma taktični. Mnogo trošite jer se nadate dobicima koji su neizvesni, posebno ako čekate uplate preko intelektualnih poslova. Novac vam pritiče od Jarca, Ovna ili Strelca.

Zdravlje

Pazite da se ne posečete.

JARAC

Posao

Ovo je za vas izuzetno uspešan period, kada sve ide po vašem planu i kada vas niko ne može sprečiti u onom što ste naumili. Sve kockice se nekaka slažu same po sebi, a jedna osoba će vam ponuditi saradnju. Od ovoga možete imati koristi i nemojte odbiti ponudu. Veoma ste odgovorni i opterećeni raznim problemima. Imate sklonost da budete previše energični na OSOBINE rečima, ali ne i na delu. Nemojte dozvoliti mlađim saradnicima da vas ubeđuju u ono sa čim se ne slažete, ali nemojte ni odbijati sve predloge pre nego što dobro razmislite. Više brinete za druge nego za sebe. Ako ste glava porodice, cilj vam je da obezbedite finansijski svoje najbliže i da im izađete u susret po mnogim pitanjima. Mislite više o svojim potrebama.

Zdravlje

Budite opušteniji i manje depresivni.

Ako ste propustili ovaj naslov, MI smo tu da vas podsetimo!

https://okonas.online/svaka-cast-ova-tri-zodijaka-su-spasena-trenutni-retrogradni-merkur-im-nemoze-nista/

VODOLIJA

Posao

Posao bi u ovom periodu trebalo da bude prilično uspešan, jer su situacije takve da bez većeg truda možete da zaradite veću količinu novca. Lepršavi ste i srećni zbog neke situacije koja se odvija u vašu korist. Ne žurite nikud, sve će doći, jer preterana sigurnost u sebe može vas skupo stajati. Dobro se slažete sa onima koji umeju da naprave novac ni iz čega, ili sa osobama koje rade u medijima. Novac vam pritiče iz medija ili iz rada sa umetnicima. Planiraćete da ovaj novac dalje uložite u posao očekujući još veći profit. Samo budite pažljivi,

Zdravlje

Odlično se osećate.

RIBA

Posao Ovo je jedan od boljih perioda kada su finansije u pitanju i imaćete osećaj kako da se pare lepe za vas. Stalno moete imati neke uplate i dodatne prihode. Predstoji vam uspeh, jer ćete ove pare iskoristiti kako biste još više poboljšali vaš posao. Dobro se osećate u društvu onih koji su sposobni da vam čitaju misli. Imate dobar osećaj kada šta treba da kažete i uradite, ipak, pazite ako radite u privatnoj firmi, može se dogoditi da previše otvoreno iznosite svoje stavove koji se neće dopasti vašoj konkurenciji. Dobro stojite s novcem, bar kada je u pitanju stalni prihod. Razmišljate o nekim novim poslovima koji bi vam omogućili da lakše dođete do novca.

Zdravlje

Čuvajte se nazeba i infekcija.

https://instagram.com/astrologija.world?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Vaš Astronumerolog FILIP - Astro World

OkO NaS