vibe tv logo mini

BLOG ZOV NARODA - PRAJD DA-PRAJD NE - Ovo je mišljenje naroda - GLAS NARODA!

U zemlji u kojoj imamo pored žitnih polja gladnih, u kojoj imamo nečije sestre, braću, sinove, ćerke, kumove, užu i širu rodbinu i prijatelje na odgovornim pozicijama. Narušena i upitna osnovna ljudska prava!

Propagiranje prava seksualne manjine u vidu sprovođenja žurki  tj parade je blago rečeno nesavesno.

Jedino dobro u vezi mogućeg održavanja Europrajda je to što se i ostali dosete da na ulici iskažu svoja prava, pa se pojavljuju verski fanatici i ostali protivnici.

Uglavnom nesigurni u vlastitu seksualnost, jer mi nije jasno kako može!? Da bilo kome smeta bilo čija sklonost ako je siguran u svoju!?

Foto/BBC

Organizatori su najavili i ovaj put žele da ugoste i ljude homoseksualnih sklonosti i iz razvijenog dela Evrope!? Dali su delićem svog uma pomislili da će na primer neki od učesnika iz Danske na primer otići i u lokale koji možda nisu gej frendly ili pod njihovim lobijem i samim tim biti potencijalno životno ugroženi ili u najboljem slučaju vređani i slično.

Po mom mišljenju, smatram da je mnogo životno važnih prava, i uređenja života većine građana ugroženo. Niskim platama, nesigurnim poslovima, lošom zdravstvenom zaštitom, sms prikupljanjem sredstava za lečenje u dalekim zemljama, lošim stanovanjima u neadekvatnim kućama, nelegalnim dvorišnim stanovima, nebrigom o javnim površinama, ekologiji,zbrinjavanju beskućnika, pasa lutalica ... I mnogo toga još.

Foto/Blic

Dok nam se uz veliku pompu, spinove i medijske izveštaje provlače kao najvažnja prava LGBTQ osoba!?

Apsurdno zar ne? Odgovorni i  zaštićeni JET SET u parlamentu bi trebalo da više poznavaju osnovne potrebe čoveka iz svih delova zemlje za koju rade.

Na ovakav način da se zaključiti da se ciljano izazivaju nemiri, rasprave, raskoli među ljudima. Kao da bi se oni najvažniji problemi većine zataškali?! Gde to ima da bilo koje manjinske grupacije kreiraju kolektivna mišljenja!?

Najverovatnije vas interesuje i povaj naslov!

https://okonas.online/blog-zov-naroda-gde-gresimo-u-zivotnim-navikama-i-potrebama-ako-vam-je-potrebna-podrska-ispravno-je-traziti/

Uz ovako nametanje i propagiranje svojih stavova mislim da sami sebi čine „medveđu uslugu“ ugrožavajući bezbednost onih naivnih koji veruju plaćenima i zaštićenima po ovom problematičnom pitanju u društvu.

Uostalom zašto se ne bi sproveo referendum glasanje za ili protiv održavanja Europrajda ili bilo čega drugog.

Ukoliko želite da postavite neko pitanje za naše saradnike, to možete svakako uraditi na navedenio broj!

Vaš S.V.

OkO NaS