vibe tv logo mini

RAK – Veliki mesečni horoskop za OKTOBAR – Radujte se oktobru jer vam ovog meseca ljubav cveta!(VIDEO)

Pogledajte Vaš mesečni horoskop za oktobar mesec ! Poslušajte šta vam zvezde kažu!

Posao

Tokom celog meseca biće naglašen fokus na vašu karijeru. Posebnu pažnju biste trebali da obratite na finansijski segment, koji će biti dosta promenljiv i gde morate biti obazrivi kada su bilo kakve investicije ili ulaganja u pitanju. Tokom prve nedeljee čak možete imati otežanu naplatu potraživanja ili slabije isplate. Moguće je i da dođe do problema u komunikaciji sa saradnicima, poslovnim partnerima, kolegama, ali i sa nadređenima. Doduše, tokom ovog perioda vam se neočekivano mogu otvoriti prilike za više poslovnih putovanja, pa čak i van zemlje.

Ljubav

 Pred Rakovima je prilično stabilan period kada su njihova emotivna partnerstva u pitanju. Voljena osoba i vi ćete manje nego inače imati bilo kakvih trzavica i uglavnom će vaši dogovori biti na obostrano zadovoljstvo. Mada, ne može se poreći da partner trenutno ima značajniju ulogu, da je on osoba koja potencira na vašim susretima, pravi planove, trudeći se da vam maksimalno izađe u susret. No, najbitnije je da vas dvoje funkcionišete kako treba. Vi ćete lično povremeno imati svoje nervozne razdražljive faze, i to najviše tokom zadnje nedelje marta, ali će ovo proći bez većih problema. Ukoliko ste slobodni, ovaj period donosi mogućnosti za emotivne kontakte. Jedan od njih je vezan za vašu X prošlost, gde može doći do neočekivanog susreta sa bivšim partnerom i do ponovnog buđenja strasti između vas. Drugi je vezan za poslovni segment, ili za poznanstvo preko prijatelja i to tokom drugog dela meseca. Ukoliko vas posluži sreća, ovo može postati i ozbiljna priča.

Zdravlje

 Rakovi bi u ovom mesecu trebali da izbegnu duži boravak u kući. Potreban vam je svež vazduh, kretanje, trošenje energije koja je sada dosta velika. U suprotnom može doći do pada raspoloženja, a ovo se može odraziti i na vaš imunitet.

Vašu detaljniju astro prognozu pogledajte na postavljenom linku!

https://youtu.be/x3RshTfL49Q

Posetite zvanični sajt ovog vrhunskog astronumerologa i ezoteriste.

https://www.zokisumadinac.online/astrologija.html

Vaš Astronumerolog-ezoterista

Zoran Šumadinac