vibe tv logo mini

DEVICE - Veliki mesečni horoskop za oktobar 2022. - OPREZ NA POSLU, POSEBNO SA SARADNICIMA!(VIDEO)

Pogledajte Vaš mesečni horoskop za oktobar mesec ! Poslušajte šta vam zvezde kažu!

Posao

 Poslovni dogovori, partnerstva i saradnje mogu proći neku vrstu preispitivanja. Evidentno je da će biti potrebno da se uvedu neke promene da biste mogli da nastavite nesmetano zajedničku saradnju, pa se potrudite da budete spremni na kompromisna rešenja. Ukoliko budete čvrsto insistirali na svojim stavovima, možete doći u ozbiljniji problem, i to naročito tokom druge polovine meseca. Novac će u ovom mesecu nešto sporije dolaziti do vašeg novčanika.

Ljubav

 U prvom delu meseca dosta će statičnosti biti u vašim emotivnim relacijama. Partner i vi ćete funkcionisati dosta korektno, ali svako od vas će biti više obuzet nekim svojim poslovnim ili finansijskim planovima i uglavnom ćete zajedničko vreme provoditi, za vaš ukus, previše monotono. Lepo je voleti se i šaputati nežne reči na jastuku, ali ako se vaši susreti budu pretvorili baš samo u to, vi ćete početi da se osećate nemirno i želećete da razbijete ovu svakodnevicu koja počinje da vas opterećuje. Počećete da potičete voljenu osobu na akciju, na neka dešavanja, na zajedničke izlaske, što baš neće biti oberučke prihvaćeno sa njene strane. Razmimoilaženje u načinu na koji gledate vezu može postajati sve jače kako dani budu odmicali i tokom posljednjih nedjelju dana očekuju vas i prve napete situacije sa partnerom. Oni koji su slobodni, u život vam se može vratiti neka emotivna priča iz prošlosti. Mogli bi da se zaljubite i to na jedan buran način u osobu koju upoznajete preko prijatelja.

Zdravlje

 Energetske snage vašeg organizma će biti dosta promjenljive tokom ovog perioda. Skloni ste da se iscrpljujete i gurate sebe do krajnjih granica.

Vašu detaljniju astro prognozu pogledajte na postavljenom linku!

https://youtu.be/TwqvLsO11v8


Posetite zvanični sajt ovog vrhunskog astronumerologa i ezoteriste.

https://www.zokisumadinac.online/astrologija.html

Vaš Astronumerolog-ezoterista

Zoran Šumadinac

OkO NaS