vibe tv logo mini

VAGE – Veliki mesečni horoskop za oktobar 2022. – Pred vama je jako težak period!(VIDEO)

Pogledajte Vaš mesečni horoskop za oktobar mesec ! Poslušajte šta vam zvezde kažu!

Posao

Naporan je ovaj period u koji ulazite, pa su želje i očekivanja veliki, preveliki. Uloženi trud je svakodnevan, a rezultatima nikako da budete zadovoljni. Na sve ovo, vi teško uspevate da se uklopite sa drugima, jer imate trenutno više energije od njih, više volje i sposobnosti i niko ne može da prati vaš tempo. Komunikacija sa saradnicima će biti promenljiva, a sami nećete moći da izgurate sve, pa će dolaziti do napetih situacija. Finansije jesu stabilne, ali je to daleko ispod onoga što smatrate da zaslužujete.

Ljubav

U Vaše emotivne relacije je potrebno da uložite više truda nego inače. Ovo ne važi samo za vas, već i za emotivnog partnera, jer se vidi da ćete oboje biti skloni da budete samoživi i da se povlačite u sebe. Mnogo toga iz prošlosti ponovo ćete staviti na dnevni red, preispitivati odnos, a bićete skloni i tome da ishitreno donosite neke odluke, isprovocirani ponašanjem voljene osobe. Očekivaćete da se partner više trudi, dok će njegovo ponašanje biti u potpunosti suprotno, povlačiće se, što vi možete doživeti kao da ga je baš briga za vaš odnos. U suštini, pred oboma je komplikovan zadatak očuvanja stabilnosti odnosa. Slobodni će imati mogućnosti da se u vašem životu pojave osobe ili iz prošlosti, ili pak neko sa kim svoju priču niste u prošlim životima do kraja ispričali. Sudbinski uticaj sada u potpunosti vlada kada je ljubav u pitanju, pa očekujte u svakom slučaju nešto što će vas iz temelja prodrmati.

Zdravlje

Ono što vam je pod hitno potrebno jeste da se krećete, da boravite na svežem vazduhu, da usvojite neke dobre navike, da se odmarate dovoljno.

Vašu detaljniju astro prognozu pogledajte na postavljenom linku!

https://youtu.be/Dkzq7WTBNZI

Posetite zvanični sajt ovog vrhunskog astronumerologa i ezoteriste.

https://www.zokisumadinac.online/astrologija.html

Vaš Astronumerolog-ezoterista

Zoran Šumadinac

OkO NaS