vibe tv logo mini

OČEKUJU NAS VEOMA BURNE PROMENE, NAPETOSTI - ASPEKT PUN KRVAVI MESEC OD 09. 10. DONOSI VELIKE PROBLEME VEĆINI ZODIJAKA!

Kao i svaka lunarna energija u punoj fazi, on simbolizuje početak i kraj, označava i važan period za promene u našem životu!

Oktobarski pun Mesec od 9. oktobra ima više različitih imena - lovački Mesec, Mesec selidbe, ledeni Mesec, a najpoznatijije po imenu Krvavi Mesec. Kao i svaka lunarna energija u punoj fazi, on simbolizuje početak i kraj, označava i važan period za promene u našem životu.

Za vreme punog Meseca, Sunce je u emotivnoj Vagi, pa ćemo se posvetiti partnerstvu, platonskim odnosima. Takođe, Mesec će biti u bliskoj konjunkciji sa Venerom, planetom ljubavi i romantike.

Evo kako će ova faza uticati na sve zodijake!

OVAN

Dajte sve od sebe da poštujete svog partnera ili osobu koja vam se dopada i slušajte šta oni imaju da kažu. Budite otvorenog uma i otvorenog uha, a to će vam dobro poslužiti ovog meseca.

BIK

Vaši prijatelji i porodica možda osećaju uticaj ovog punog meseca jače nego vi, što znači da je pravo vreme da ih saslušate i budete uz njih.

BLIZANCI

Iako će ovo možda biti težak mesec za mnoge, Blizanci će napredovati pod oktobarskim krvavim mesecom. Sukobi i nesuglasice koje bi se mogle pojaviti tokom ovog perioda, mogu se rešiti na miran način.

RAK

Ako ste slobodni, ovo neće biti dobar trenutak za početak veze i bolje je sačekati nekoliko dana dok se uticaj punog meseca ne završi. To je mesec koji može da izazove mnogo preokreta za vas, tako da nećete nužno imati pravo stanje uma da započnete nešto novo.

LAV

 Ovog meseca ćete se truditi da očuvate mir, što je dobra stvar. Ovog meseca je najbolje da se pritajite i da se ne prepuštate iskušenjima.

DEVICA

Položaj punog meseca u oktobru će zaseniti Devicu, a sunce neće nužno doneti bilo kakve velike pojave.

VAGA

Vaga najverovatnije osetiti svoju nestabilnu prirodu, a to će naročito osetiti oni koji imaju nekoliko planeta u ovom znaku. Možda ćete se ovog meseca osećati odbačenim, ali to će proći.

ŠKORPIJE

Za Škorpiju bi ovo mogao da bude prilično zategnut i naporan mesec, jer može osetiti napetost koju pun mesec obično donosi.

STRELAC

Možda ćete naići na neki sukob ovog meseca, ali ne dozvolite da to dopre do vas. Hranite se pozitivnim mislima i delima kako bi pregurali mesec.

JARAC

Kompromis će biti ključan za vas ovog meseca. Budite spremni da slušate one oko sebe i izbegavajte talasanje, ako je ikako moguće.

Ukoliko ste propustili ovaj naslov, mi smo tu da vas podsetimo!

https://okonas.online/ova-tri-znaka-ce-doziveti-veliku-srecu-u-2023-godina-koja-dolazi-ce-biti-odlicna-za-njih/

VODOLIJE

 Ako ste u vezi, ovo bi trebalo da bude lep mesec za vas. Ovaj mesec zapravo može pomoći da bolje razumete svog partnera i ojačate vezu.

RIBE

Oktobarski krvavi mesec signalizira kraj, ali to može jednostavno značiti da završavate važan projekat ili period u svom životu. Proslavite i pripremite se za novi mesec koji je pred vama.

Astrolozi regiona

OkO NaS