vibe tv logo mini

NEDELjNI HOROSKOP PO PITANjU POSLA I ZDRAVLjA - OVA čak četiri zodijaka očekuju velike turbulencije!

Pogledajmo kako nas zvezde i planete vide ove nedelje kada je posaao i zdravlje u pitanju!

OVAN

Posao

Vaš entuizijazam se ponovo budi.

Shvatili ste da uspeh možete da postignete jedino borbom i imate puno snage, ali vam nedostaje istrajnosti. Pokušajte da budete strpljiviji i da posao planirate na duže staze. Tada će rezultat biti povoljan. Ne ulazite u finansijske transakcije, posebno u vezi sa prodajom nekretnina, i ne uzimajte kredite na nagovor prijatelja. Ne ponavljajte greške.

Zdravlje

Smanjite konzumaciju alkohola.

BIK

Posao

 Nalazite se u dobrom periodu. Sve ide

onako kako ste zamislili i nema razloga za nikakvu brigu. Posao vam je siguran, a i sa kolegama odlično sarađujete. Ipak, oni koji žele da uđu u neki novi posao treba da otvore četvore oči jer možete napraviti pogrešnu procenu posla. Finansijska situacija je dobra, ali oprezno s novcem. Bilo bi dobro da se unapred ne radujete nekim velikim iznosima koje očekujete, nego da budete spremni i da nešto prištedite ako je potrebno. Bikovi koji su nazaposleni, mogu dobiti ponudu za posao.

Zdravlje

Smanjite nervozu.

BLIZANC

Posao

Vaš nemiran duh može biti zadovoljan jedino ako radite neki dinamični posao.

Međutim, ako mnogo vremena treba da provedete na jednom mestu, možete biti veoma napeti i neraspoloženi. Priliv fizičke energije je u raskoraku sa koncentracijom koja je sve lošija, tako da je ovo idealno vreme za odmor, a ne za neke ozbiljnije aktivnosti. Skloni ste kupovini svega što vam zapadne za oko i potrebnog i nepotrebnog. Vaša osobina da volite da činite poklone dolazi do punog izražaja.

Zdravlje

Čuvajte se nazeba.

RAK

Posao

 Toliko imate posla da ste zapostavili kućne obaveze. To vas mnogo nervira, jer nikako da nađete malo vremena da se pozabavite stvarima koje vas već duže vreme čekaju. Naredni vikend biće odličan za te aktivnosti. Moguće da ćete uspeti da iskoristite neku poslovnu povoljnost, ali je pre verovatno da će to poći vašem poslovnom partneru koji vas odavno doživljava kao konkurenciju. Mogli biste obaviti važan razgovor, ali ništa ne potpisujte. Pazite da ne uložite novac u nešto što i sami znate da nije tako isplativo, ali ste skloni da slušate savete drugih umesto svoje šesto čulo. Pripazite na finansijske troškove.

Zdravlje

 Čuvajte se moguće povrede na poslu.

LAV

Posao

 Otvaraju se nove mogućnosti koje treba da odmah razmotrite, je vam je vreme ograničeno, ali šanse koje vam se pružaju ne bi smeli da propustite. Ipak, ne idite preko svojih mogućnosti. To se odnosi na fizički i na mentalni plan. Vaše ambicije u vezi sa poslom biće jako velike, pa pazite jer možete doneti pogrešnu odluku. Pokušavate da napravite dobar dogovor sa saradnicima koji bi vam omogućili veliku zaradu. Moguća je, ako se dogovor obavi u tajnosti.

Zdravlje

Ne preterujte sa aktivnostima.

DEVICE

Posao

Priželjkivali ste puno posla, a sada ne možete da dignete glavu od silnih obaveza. Ipak, za sve to sledi i prilična nagrada. A svesni ste da nećete sebi smanjiti obaveze dokle god vam donose odličan profit. Postavljate sebi visoke ciljeve i pokušavate da postignete više nego što je trenutno moguće. Ne rasipajte energiju na poslove koji vam se ne isplate i ne primajte k srcu svaku kritiku koju dobijete, posebno od Lava ili Raka. Ako ste u vezi ili braku, početkom sedmice predstoji lepo iznenađenje, u vidu poklona ili poveća svota novca od partnera. Dobijate unosnu ponudu od Jarca.

Zdravlje

 Smanjite obroke i više se krećite.

VAGE

Posao

Nervozni ste i ne polazi vam mnogo toga za rukom i onako kako ste očekivali da bude. Na poslu vam je priličan haos, jer se ne zna ko šta treba da radi. Ovo može veoma da vas nervira, iako pokušavate da ostanete van svih sukoba. Ali, samo napred, u nove radne pobede! Ništa ne može da vas zbuni, samo vi druge, posebno ako spadate u one Vage koje koriste svoj šarm da bi pridobile poslovne partnere. Posao sa nekretninama se odvija bolje nego što ste očekivali. Krajem nedelje, sve dolazi na svoje mesto, naročito ako ste vi glavnokomandujući. Kraj nedelje će biti bolji i mirniji. Moguće da potpuno iznenada nešto dobijete.

Zdravlje

 Treba vam više odmora.

ŠKORPIJA

Posao

Radite punom parom, a izgleda kao da je posla sve više i više. Međutim, to vama baš i odgovara, jer ne volite da budete besposleni. Problem je samo što malo spavate, pa ste zbog toga često malaksali. Dajte sebi više sna, pa ćete još bolje raditi. Ako radite u državnoj firmi i ako ste na većem položaju od mlađeg referenta, uzmite komande u svoje ruke. Dobro poslušajte šta ima da vam predlože Vaga, Devica ili Jarac. Trgovinske transakcije donose dobit. Sve vam nekako ide od ruke, a da se mnogo i ne trudite. Ne trgujte sa nekretninama.

Zdravlje

Više se šetajte.

STRELAC

Posao

Imate mnogo obaveza i sjajnu šansu da dokažete svima koliko vredite. Uz to, bićete i dobro nagrađeni. Na nejasne predloge o prilično nerealnim projektima, dajte isto tako nejasne odgovore. Možda ćete dobiti ponudu da idete u inostranstvo, jer vas tamo čeka posao. Dobro razmilsite o svemu, jer znajte da neće sve ići lako i da ćete se u neke stvari možda i razočarati. Bez obzira na to, odgovarajuća finansijska situacija može da vas zadrži duže vreme od kuće. Mnogo trošite, ali šta ćete kada vam je to strast. Ipak, malo prištedite, ako vam zatreba za vanredne troškove.

Zdravlje

 Pazite se na ulici.

JARAC

Posao

Muči vas pitanje u vezi posla, jer možda

razmišljate da promenite firmu i posao. Razmislite dobro šta vam od ovoga najviše prija i odogovara, pa tako i odlučite. Mislite da neko želi da vas prevari. Znate dobro, i spremni ste da uzvratite udarac. Ali samo ako vas mnogo ne zaboli. I tu slede prevare. Pazite, neka provokacija je moguća u vidu mladolikog pričljivog saradnika koji će se srećom na vreme odati nesmotrenom izjavom.

Zdravlje

 Iscrpljeni ste, treba vam dobar odmor.

VODOLIJA

Posao

Imaćete utisak da se svet okreće oko vas, ali naopako. Ne uzdajte se u sreću, mada su mogući neočekivani dobici, ali ne tako veliki. Nije momenat da ulazite trgovinske u aranžmane, niti da bilo šta potpisujete. Niste baš zadovoljni kako se neke stvari odvijaju, jer čak i oni koji rade kraće od vas imaju bolji tretman, barem tako vi to vidite. Ipak, nije vreme da se sada bunite, jer samo sebi možete napraviti više problema. Sačekajte neki bolji period, možda će se situacija popraviti sama od sebe.

Zdravlje

Moguća nesanica.Bavite se rekreacijom.

Ukoliko ste preskočili ovaj naslov, MI smo tu da vas podsetimo! HVALA VAM ŠTO NAS PRATITE!

https://okonas.online/ova-tri-znaka-ocekuje-sreca-do-2025-sva-vrata-ce-im-biti-otvorena/

RIBE

Posao

Sada vas ništa ne dotiče nešto posebno. Emotivno ste zadovoljni poslom, pa vam je na poslu sve lepo. Bez obzira na vašu ravnodušnost, posao će vam ipak ići dobro i bez velikog truda. Dobro znate ko je ko. lako će ovi drugi pokušati da se zamaskiraju to će biti isuviše nestručno obavljeno, da će vam sve biti jasno. Vanredni dobici slede preko aranžmana sa prijateljima, preko rodbine i honorarnih poslova.

Zdravlje

 Ne nervirajte se zbog nepotrebnih stvari.

Vaš Astronumrolog FILIP

Agencija Astro World

OkO NaS