vibe tv logo mini

Poznati novinar i voditelj Nenad Škundrić OSUO PALjBU PO NEDI UKRADEN- NEDA JE NEPISMENA, BEZOBRAZNA, BAHATA ...!(FOTO)

U jednoj televizijskoj emisiji koja se emituje na Nacionalnoj televiziji gost je bio i poznati voditelj, urednik i autor Nenad Škundrić. U jednom trenutku kada su komentarisali javne ličnosti, Škundrić je izjavio!

Foto/Merkur

 – Evo, imate kao primer Nedu Ukraden koja je završila dva fakulteta, a pritom je nepismena. Sve imam dokumentovano jer sam radio intervju sa njom za štampane medije. Objavio sam sve na društvenim mrežama, i ponovo ću ukoliko zatreba. Trebalo mi je pet dana da ispravim sve gramatičke greške. Žena maše tim diplomama godinama. Možda sam ja završio i sedam fakulteta, ali sam ih završio sebe radi, a ne da bih to pokazivao drugima. Pritom je vrlo drska, nevaspitana i bezobrazna. Kada je potrebna novinarima počne sa proseravanjem, a kada njoj nešto ide u prilog, sve može. Zlo od žene. Svi to znaju, mislim na pevače, ali niko neće da progovori da se ne bi zamerio. Kome? Njoj? Znate koliko me zabole uvo za jednu Nedu Ukraden i šta će ona na sve to da kaže. Po našoj državi “pljuvala” je najstrašnije, sada joj neko u istoj toj državi finansira solistički koncert. Sramota!

Foto/Stars

Ostali gosti u studiju su bili poprilično iznenađeni, pa se desilo ćutanje od nekoliko minuta. Pored Škundrića gosti su bili i Filip Žmaher, dizajner Vojislav Žakula i drugi.

Škundrić je inače zabranjen na mnogim televizijama iz razloga što uvek kaže šta misli. Jer kako je sam rekao, niko ne želi da čuje istinu, već samo ono što njemu odgovara.

Ukoliko ste preskočili ovaj naslov, bez brige, mismo tu da vas podsetimo!

https://okonas.online/opsednuti-fan-rade-javno-prozvao-manojlovicku-putem-instagrama-licitirao-ko-da-vise-novca-dobice-intiman-video-iz-hotela-sa-radomfoto/

Filip Mijatov

Izvor/Pres Srbija

OkO NaS – HVALA VAM ŠTO NAS PRATITE!