vibe tv logo mini

DNEVNI HOROSKOP ZA 23. 05. 2023 - OVA tri zodijaka razmišljaju samo o prejubi dok OVAJ pada u depresiju!

Da pogledamo šta su nam to planete pripremile za utorak 23 maj.

OVAN

Mogući su neki neodložni poslovni razgovori danas, a ostatak dana trebalo bi da se posvetite uživanju i relaksaciji.

Iskoristite dan za druženje sa rođacima, kumovima, uživajte u opuštenoj atmosferi.

Vrlo dobro  se osećate.

BiIK

Spuštanje tenzija i znatno manji obim obaveza očekuje danas većinu osoba rođenih u znaku Bika. Ipak nađite meru i u nastojanju da se opustite.

Odličan dan imaće svi predstavnici ovog sazvežđa koji su planirali da se dodatno angažuju, i konkretizuju svoje namere prema dragoj osobi.

Obratite pažnju na noge, naročito kolena i zglobove.

BLIZANCI

U najavi za ovaj dan nema nagoveštaja ekstra loših astroloških aspekata, po pitanju bilo kakvih radnih obaveza. Blizance mogu malo mučiti sopstvene dileme i prioriteti.

Dešavanja tokom ove subote u sferi ljubavi ne bi trebalo da se bitnije razlikuju u odnosu na prethodne dane. Pričuvajte se zlobnih komentara okoline.

Moguće blage reumatske tegobe.

RAK

Nije loš dan da tipični predstavnici znaka Raka vrlo dobro organizuju svoje vreme, i uglavnom uspešno privedu kraju sve isplanirane obaveze.

Potrudite se da budete korektni ali i konkretni kada su partnerski odnosi u pitanju, i nema razloga da se plašite neprijatnih iznenađenja.

Moguća glavobolja.

LAV

Bez obzira što je prvi dan vikenda, većina Lavova imaće dodatnu motivaciju za radne aktivnosti. Nađite meru, jer neće sve zavisiti od vas.

Ma koliko se trudili da budete umereni u sferi partnerskih odnosa, epilog današnjih dešavanja pre svega zavisi od razumevanja druge strane.

Moguća nervoza, glavobolja.

DEVICE

Planove i sopstvene poslovne projekcije ove subote, većina osoba rođenih u znaku Device za očekivati je da sprovede uspešno, bez značajnijih odstupanja.

Prvi dan vikenda donosi solidnu ljubavnu klimu da se zajedno sa voljenom osobom, prvenstveno posvetite održavanju postojećih partnerskih relacija.

Zdravlje vrlo dobro.

VAGA

Dobro izbalansirana kombinacija poslovnih obaveza i odmora, najavljuju solidan dan i osećaj zadovoljstva za najtipičnije predstavnike Vage.

Tokom ove subote nećete imati najpovoljniju klimu za konkretnu inicijativu, i direktne korake u sferi ljubavi. Posvećenost sebi, i uglavnom pasivno posmatranje događaja.

Bez bitnijih upozorenja.

ŠKORPIJE

Dan sa dosta obaveza očekuje tipične Strelčeve, bilo da je reč o fizičkim, ili da su u pitanju mentalni napori. Suzite to na minimum prioriteta, nemojte se suviše rasplinuti.

Bezmalo sve vaše ideje i planovi u sferi ljubavnih dešavanja danas bi mogli da se ostvare pod uslovom da budete strpljivi i dovoljno taktični.

Obratite adekvatnu pažnju na cirkulaciju.

STRELAC

Za kraj ove radne sedmice možete da očekujete da ćete se baviti papirologijom formalnostima, ispravljanjem grešaka, jednom rečju dosta toga još imate da završite. Samo jedno po jedno radite i bez žurbe.

Neće vam ostati mnogo vremena za ljubavna dešavanja, stoga bar planirajte nešto za predstojeći vikend kako biste se iskupili pred dragom osobom.

Mogući problemi sa probavom.

JARAC

Prvi dan vikenda, najtipičnijim Jarčevima u najavi donosi veoma dobru astrološku klimu za uspešno sprovođenje svih praktično isplaniranih obaveza.

Što se tiče dešavanja u sferi ljubavi, možete očekivati još više razloga za zadovoljstvo, posebno ukoliko imate izbalansiran i transparentan partnerski odnos.

Moguće su manje reumatske tegobe u predelu donjeg dela leđa.

VODOLIJA

Tokom prvog dana vikenda nije preporučljivo da se angažujete na više koloseka. Odredite prioritete, i fokusirajte se na najvažnije obaveze.

Danas najverovatnije nećete imati mira na polju ljubavi. Za očekivati je da dobijete nekoliko zanimljivih novih informacija o osobi koja vam se veoma dopada.

Vrlo dobro se osećate

RIBE

Bezmalo sve radne aktivnosti tokom prvog dana vikenda, tipični predstavnici Riba realno je da obave uz manje zastoje i usporavanja ali nema razloga za veću zabrinutost.

Vaša pažnja biće prvenstveno usmerena na održavanje, ili ako je moguće i podizanje nivoa već postojećih partnerskih relacija.

Slaba cirkulacija.

Šaljite nam vest, fotografiju ili snimak na naš dobro poznati kontakt u opisu donje slike!

OkO NaS – UVEK UZ VAS