vibe tv logo mini

OPŠTI HOROSKOP PO PITANjU ZDRAVLjA I POSLA DO 23. 10.2022 - Nekima se smeši novo radno mesto, a OVOM zodijaku problemi sa kolegama.

Pred nama je umesto jesenje, prolećna nedelja stoga iskoristimo je na pravi način, jer ova sedmica je poslednja u ovoj godini sa ovako prijatnim danima. A kad smo kod prijatnosti, da pogledamo kako nas planete vide ove sedmice!

OVAN

Posao

 Potrudite se da ne budete brzopleti više nego što ste obično, jer bi to u ovom periodu bilo sasvim dovoljno da napravite greške koje ćete onda veoma teško moći da popravite. Nemojte da ulazite u nove projekte koliko god vam se činili primamljivim. Izbegavajte rasprave i ozbiljno povedite računa šta i pred kim govorite. Nemojte da donosite značajne odluke i ne potpisujte ugovore pre nego što ih dobro proučite. Vaša energičnost i autoritativnost donose rezultate. Niko neće moći da na vas utiče, čak ni najbliži saradnici. Očekujete pomoć od Vodolije ili Lava koji su oduvek imali razumevanje za vas. Vreme je da konsolidujete svoju finansijsku situaciju preko aranžmana sa strancima. Mogući dobici preko rada sa Strelcima, Vagama i Jarcima.

Zdravlje

 Nervoza zbog posla. Opustite se rekracijom i meditacijom.

BIK

Posao

 Bikovi su u periodu kada im ne preostaje ništa drugo nego da se prilagode situaciji. S obzirom da se zna da vam ovaj način funkcionisanja nije jača strana, sledi da vam ovaj period neće biti baš lak, ali ipak, možda je ovo šansa da nešto naučite, zato glavu gore i nemojte da budete malodušni. Kroz neke promene morate da prođete, a ovoga puta one nisu negativne. Prva dva dana perioda prilično ste nestrpljivi i zamarate nekome svojim pridikama. Ako i uspete da ga ubedite u ono što želite, biće to pirova pobeda. Uskoro će vam dati na znanje da sve mora da bude po njegovom. Dobici u radu sa Jarcima. Kreće povoljan period za finansijske transakcije, ali samo ako imate uvid u svaku fazu posla. Ništa ne prepuštajte slučaju.

Zdravlje

 Pazite na grlo i regulišite težinu.

BLIZANCI

Posao

Ukoliko i jednog trenutka pomislite kako vam ništa ne ide od ruke, imajte na umu da može da bude još teže i da je još uvek u stvari sve sasvim dobro. Koliko god da vam je teško, na neki način ste i zaštićeni. Možete biti pod velikim pritiskom, pa je zato najvažnije da na svaki način sačuvate vaš unutrašnji mir. U ovom periodu ćete steći veliko iskustvo, ukoliko budete u stanju da ga prepoznate. Budite malo oprezniji u radu sa vatrenim i vodenim znacima. Jedan Rak može biti posebno agresivan i neprijatan prema vama. Pokušajte da trošite što je moguće manje, jer ste inače prilično haotični u rukovanju s novcem.

Zdravlje

 Manja nervoza, moguća prehlada.

RAK

Posao

Pokušajte da sve svoje zamisli spovedete u delo i to potpuno samostalno. Možda vam ovo u ovom momentu deluje malo neostvarivo, ali verujte da nije, imajte vere u sebe i svoje kvalitete. Neke konkretne pomoći sa strane i pozitivne saradnje nema na vidiku, a vam nedostaje malo više samopouzdanja. Krenite slobodno napred i ne osvrćite se za drugima i njihovim komentarima. Vaše ambicije postaju sve veće, ali još uvek mnogo toga nedostaje da biste do kraja uspeli da realizujete. Ne verujete Ovnu sve što vam predloži, a sa Škorpijom i Vodolijom budite oprezni น pregovorima. Poslovni partneri iz inostranstva su i dalje najbolji izvor dobrih prihoda. Mogući su iznenadni dobici sredinom sedmice.

Zdravlje

 Moguća prehlada.

LAV

Posao

Lavovi tokom ovog perioda moraju da budu izuzetno određeni i odlučni. Ne smete da dozvolite da vas bilo ko ili bilo šta pomeri unazad sa tačke u kojoj se sad nalazite, jer biste se veoma teško vratili na istu poziciju, a ona je za sada još uvek vaš kamen temeljac. Budite na dovoljnoj distanci, jer ćete jedino tako sačuvati objektivnost koja vam je sada veoma neophodna. Buran početak sedmice značiće za vas novu fazu poslovnim odnosima, najverovatnije sa strancima. Ne odustajete od svojih ciljeva, ma kako izgledali nedostižni, ali budite i relani. Manji problemi sredinom perioda. Dobici preko porodičnog biznisa sredinom sedmice. Dosta trošite na provod s društvom. Pokušajte da nešto i uštedite.

Zdravlje

 Ojačajte imunitet.

DEVICE

Posao

Pod velikom ste tenzijom i sve govori da, ukoliko ne uspete da se opustite, možete da napravite velike greške. Možda trenutno ne možete da utičete na razna zbivanja oko vas, ali to ne znači da treba da izgubite i samokontrolu i samopouzdanje. Jasno vam je da ovo nije naročito povoljan period za donošenje bilo kakvih značajnih odluka, a svaka odluka bi sada bila važna, bez obzira da li to vama tako izgleda ili ne. Bilo bi dobro da se ne upuštate u konflikte sa saradnicima ni po jednom pitanju, čak i ako mislite da ste u pravu, posebno početkom perioda. Sredinom sedmice dobijate povoljne ponude iz inostranstva. Mogući su dobici od osoba, od rodbine, vanredna uplata ili neočekivani pokloni.

Zdravlje

 Manja glavobolja.

VAGE

Posao

Vage trenutno nemaju vremena za odmor, ali izgleda da im on i nije potreban. Puni ste energije, što i nije mnogo čudno, s obzirom da ste zaista zadovoljni. Ukoliko naučite i da cenite ove darove koji su vam dani, biće još bolje. Dobro znate koliko možete, šta znate, samo je pitanje ko je spreman da vas toliko i plati. Ako pravite dogovor sa Blizancima ili Ovnom, budite oprezni u razgovoru. Mogu mnogo toga obećati, ali malo šta i ispuniti. Novac stiže preko partnerskih odnosa, bilo ljubavnih ili prijateljskih. Zasada nisu neki grandiozni iznosi.

Zdravlje

Pazite se na ulici TJ u saobraćaju.

ŠKORPIJE

Posao

Vama se konačno otvaraju nove mogućnosti. Posle težeg perioda, sada je došlo vreme kada možete i treba da budete aktivni. Ubrzo će vam biti neobično kroz kakva ste sve stanja prolazili. Dajte sve od sebe i iznenadićete se koliko lako će se dešavati pozitivni pomaci. A, možda ste napokon naučili da budete strpljivi. Dobijate ponudu o kojoj treba dobro razmisliti, ali od vas će se zahtevati da brzo reagujete, što vas može u priličnoj meri opteretiti osećajem odgovornosti. Dobro pazite gde parkirate automobil, i da li su vam brave u stanu ispravne. Dobici slede preko posla u medijima i trgovini. Mogući problemi sa kolegama naročito sa Jarčevima i strelcima.

Zdravlje

Moguće su kratkotrajne glavobolje ili kostobolja.Više se šetajte.

STRELCI

Posao

  Za sve ono za šta sada treba da se izborite, morate da se izborite potrpuno sami. Oko vas je mnogo ljudi, ali niko nema hrabrosti da vas podrži. I pored svega, treba da budete optimistični. Vaše ideje su veoma kreativne, a mogućnost njihove realizacije je veoma realna. Zato iskoristite ovaj period da biste krenuli u akciju. Pri tome, nemojte da zaboravite da budete šarmantni, onako kako već znate. Pazite samo da mnogo ne uzletite, jer pad može da bude bolan. Mogu vas kritikovati bez preke potrebe, iz čiste zavisti. Mogući dobici sa više strana. Ipak, jedna uplata kasni i to zbog nečije nemarnosti. Pokušajte da se izborite da dobijete ono što vam duguju. Razmišljate o preseljenju ili o nekom novom poslovnom prostoru. Nešto biste da menjate u svom enterijeru. Nije pogodan momenat.

Zdravlje

 Pazite se povreda na radu.

JARČEVE

Posao

 I tokom ovog perioda Jarčevi će biti izuzetno upućeni u posao. Svojom stabilnošću i odgovornošću osvojiće mnoge simpatije, zbog čega konačno možete da očekujete i pomoć. Vaše strpljenje i vaša upornost biće nagrađeni. lako je ovo odličan period, ali ne morate zbog toga da mislite samo na posao. Izgleda da vam je radni sto postao najomiljeniji deo nameštaja, razmislite čemu vodi toliko naprezanje. Slede susreti sa strancima. Sa više strana vam se nudi mogućnost u vezi sa zaradom, ali dobro pripazite da li je baš svaka ponuda pristojna.

Zdravlje

 Koristite biljne čajeve.

VODOLIJE

Posao

Uložićete mnogo veoma energije u poslove koje ste sami već započeli, ali ćete ulažete energiju. Promena saradnika je takođe moguća u ovom periodu, što je takođe korak napred, mada se možda vama to tako i ne čini. Mnogo brže nego što pretpostavljate ćete se osećati samostalnim, a vama to veoma mnogo znači. Ne bi trebalo da se nervirate zbog onoga što se nije desilo a očekivali ste, već zbog onoga što možete da uradite, a možete mnogo. I shvatićete da je mnogo bolje što se nije desilo to što ste želeli. Ovo bi mogao biti period u kome ćete poželeti da negde otputujete i da se dobro od svega odmorite.

Zdravlje

RIBE

Posao

Nemir kojem ste dopustili sa se uvuče uvaš dom utiče i na vaš posao i to svakako ne pozitivno. Pokušajte da se opustite i umirite i da izađete iz te vaše malodušnosti u koju zapadate. Tek tada ćete moći da uvidite koliko oko vas ima pozitivne energije. Pitanje je samo kako ćete i da li ćete je primiti. Između vas i saradnika postoji izvesna tenzija koja vas sve više pritiska i umesto da popustite, vi još više zatežete odnose. Nečim ste ih provocirali, a da toga niste svesni. Moguće je i svojim izuzetnim kvalitetima. Početkom sedmice slede dobici ili dobro sklopljeni poslovi koji će doneti novac, kad tad. Gledajte da nepravite nepotrebne izdatke, jer ste skloni tome.

Zdravlje

 Nervozu eliminišite rekreacijom, šetnjom u prirodi i u društvu voljenih osoba.

Vaš Astronumrolog FILIP

Agencija Astro World

OkO NaS - HVALA VAM ŠTO STE UZ NAS!