vibe tv logo mini

DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELjAK 20. 06.2022 - OVA DVA ZNAKA imaće veoma težak prvi radni dan!

Prvi radni dan nove nedelje ova dva znaka će dobro zapamtiti!

OVAN

Polje inostranstva vam donosi, konkretne svote novca. Ne morate da se dezavuišete nepotrebnim komentarima svojih kolega ukoliko se radi o nipodaštavanju na vaš račun. Skloni ste samokritici i ne dozvoljavate da se stvari promene. To drugi ljudi mogu da iskorist

Ne dopuštate partneru da vam uputi poneku kritiku. Isuviše ste ratoborni za konkretna emotivna pitanja.

Povedite računa o stomaku.

BIK

Pokazujete dozu nezainteresovanosti na prvi pogled. Polje tajni vam je dovoljno aktivno, da vam u suštini odgovara rad u samoći. Možete da zaradite, kroz rad špekulativne prirode.

Uvek ste spremni na akcije, koje ćete konkretizovati. Povremeno ćete biti skloni riziku. Ne propuštajte priliku da se dobro zabavite ovaj put.

Pojačani valunzi.

BLIZANCI

Nazire se odličan period za umetnike, jer im se ceni rad. Zaslužene nagrade ćete dobiti, u svakom slučaju. Volite dosta dobre izazove koji vam se nude u jednom određenom duhu. Ovo prepoznajete kao dar sa neba.

Trenutna emotivna strana je nešto što vam se dopada jer uviđate privrženost partnera. Stalo vam je do ozbiljnije ljubavne veze.

Smanjite unos slatkiša

RAK

Poslovna strana vam trenutno nije jača strana. Aranžmani koje budete zaključili, mogu biti velika prevara. Povucite se na vrme iz poslova koji vam nude samo maglu. Oni koji su duže u poslu imaće dovoljno razloga da posumnjaju u vernost poslovnog partnera.

Naslućuju se uzbudljivi dan koji ćete pamtiti po monogo lepim dešavanjima koje ćete imati u narednom periodu.

Možete imati višak vode u organizmu.

LAV

Rad na sebi će vam omogućiti, da bolje sagledate svoje šanse na poslovnom segmentu. Trenutno praktikujete pogrešne metode rada koji vam odvlače fokus od bitnijih detalja.

Još uvek ste raspoloženi za veze prolaznog karaktera, gde se nećete mnogo zadržavati.

Povedite računa o krvnoj slici.

DEVICA

Bićete možda razočarani u neke saradnike, pa uključite ponekad intuiciju prilikom procene jer vaš unutrašnji osećaj dovoljno dobro radi u vašu korist. Ne odustajte od činjenice koja vam se pruža kao zdrava osnova vašeg uspeha.

Ukoliko ste kojim slučajem sami možete sresti osobu, koja ima jak pečat u vašem srcu. Nećete moći tek tako da se otrgnete utisku koji ćete steći.

Pijte dovoljno tečnosti.

VAGA

Imaćete saradnju sa osobama iz iste poslovne sfere. Naglašeno polje finansija vas na neki način upozorava na vaše konkretne ciljeve u životu kojih niste bili u nekim momentima dovoljno fokusirali.

Pokušajte da sagledate celinu, jer ne vredi da se žalite na ono što trenutno ne dobijate kao poklon, koji ste imali već neko vreme.

Ne preterujte sa vežbama koje radite.

ŠKORPIJA

Mnogi od vas su spremni na nešto drugačija dešavanja na polju posla. Na neke detalje koje ste spremni malo brže da dovršite se neće protežirati u većem slučaju onako, kako ste zamislili, jer za sve je potrebno određeno vreme.

Možete se zaljubiti u javnu ličnost ukoliko se bavite medijima. Isuviše ste privlačni osobama suprotnog pola.

Savetuju se povremene kontrole.

STRELAC

Možete iskoristiti kraće tranzite da zaradite nešto više na brz i lak način. Ne odustajte od činjenice koja vam se nudi kroz saradnju sa osobama koje već poznajete. Predrasude zaboravite ovaj put.

Mogućnost da se zaljubite u nekoga ko vam se pojavljuje u duhu karmičke priče je sasvim moguće i ne očajavajte ukoliko se budete pomalo osećali neprijatno jer sve je proces u životu.

Svesno ćete se baviti temom zdravlja.

JARAC

Oni sa kojima delite prostor koji je u suštini moguće i vaš dom, konkretno nije mesto gde možete da se opustite. Ukućani su mišljenja da ste pomalo sebični. Vi idete u suštini po svom ubeđenju kroz probleme na koje nailazite.

Uviđate da vam je partner pomalo materijalistički nastrojen. Ne želi da se otvara emotivno, jer nema za to još uvek neki veći motiv.

Uzimate dovoljno vitamina ovaj put.

VODOLIJA

Očekivanja su solidna na osnovu onoga šta se uradili. Bitna stavka je da ste spremni, da se angažujete dodatno kroz timski rad, kako bi mogli da učvrstite svoje finansijske prilive.

Jedna Devica, vas željno očekuje a vi ste toga trenutno polovično svesni. Privlače vas ostvareni partneri ali potrebno vam je još pomalo energije da shvatite konkretnije svoje emocije.

Nemate veće tegobe.

RIBE

Imaćete novca i to je činjenica od koje ne bežite osim što želite da vam se garantuje da će tako i da ostane. Budite spremni na kompromise koje traži od vas saradnik rođen u jednom od vatrenih znakova.

Budite otvoreni kada su izlivi emocija u pitanju, kako bi mogli da dobijete nešto više na ovom segmentu. Isuviše ste romantični.

Možete imati poveći apetit.

OKO NAS