vibe tv logo mini

VAŠ DNEVNI HOROSKOP ZA 14. 05. 2022 - BLIZANCI nemojte menjati ništa za sada a OVAJ znak očekuje dobitak iz inostranstva!

Dragi naši hvala vam što ste uz nas. Ovako nas planete  vide ovog 14. 05. 2022 godine!

OVAN

Saradnja vam je potrebna sa svima, koliko god mislite da ste jaki, nije tako u realnom svetu. Uvek postoji bolji i jači, prihvatite pomoć.

Za sve slobodne Ovnove susret sa jednom osobom iz vatrenog sazvežđa. Biće žestoko, ali biće i interesantno. Lav ili Strelac, birajte.

Zdravlje dosta dobro.

BIK

Imate osećaj šta da radite, novac vam neće biti problem. Vaši snovi su nešto što je drugima nerealno ali vama je zaista prava istina.

Možda je bolje da se vratite staroj ljubavi. Pokušajte da obnovite ljubavnu vezu, tu vam je sigurnost.

Potreban vam je sport.

BLIZANCI

Ostavite posao kakav jeste, ništa ne menjajte, ostanite na tom poslu koji radite, vaše sposobnosti su uvek dobro došle.

Dobar dan za one koji su usamljeni da se upuste u neko lepo poznanstvo. Blizanci imaju poznanstvo sa jednom Devicom ili zanimljivim Rakom.

Povedite računa o svom zdravlju.

RAK

Mnogi od saradnika mogu da vam završe dosta toga. Spremni ste da zaposlite dobre i iskusne ljude.

Nemate napetost, ni loš dan. Vaša emotivna veza je nešto što morate da čuvate. Usamljeni neka se spreme na jedan susret sa Ovnom ili Bikom. Privlače vas jake ličnosti.

Dosta dobra energija.

LAV

Odličan dan za novi posao koji može da vam donese dosta toga. Pokušajte da se bavite poslovima koji vam donose rasterećenje. Rad sa decom je jedan od njih. Poznanstvo sa osobom iz inostranstva. Iznenadiće vas dobrota, harizma, znanje te osobe. Bićete zaista u lepom društvu.

Pazite na padove, povrede, ozlede.

DEVICA

Dobro prolaze one Device koje rade u državnim institucijama. Možete računati na razne nagrade, unapređenja.

Dobra veza sa Vagom, Lavom ili drugom Devicom. Ta osoba može biti neko iz vašeg radnog okruženja.

Čuvajte donji deo tela.

VAGA

Momenat je da stanete malo sa velikim planovima. U današnjem danu ne razmišljate previše o novcu, jer smatrate da vam prirodno dolazi, pripada.

Dan kao stvoren za tajne ljubavne veze. Oni koji su u braku moraju da povedu računa o vernosti. Privlači vas avantura.

Odlično zdravlje.

ŠKORPIJA

Sposobni ste za skoro sve poslove koji vam se daju, ali nikako niste u stanju da trpite lenjost onih saradnika pored vas. Verovatno ćete veći deo posla dati drugima da rade.

Ne dozvolite da vas slomi osoba iz prošlosti. Morate da se okrenete sadašnjosti. Susret sa Blizancima ili Vagom. Donji stomak osetljiv, genitalna regija.

STRELAC

Često vam se planovi koje planirate ostvare, ali danas nemate takav osećaj. Sigurno ćete neke poslove pomeriti za narednu nedelju.

Emotivno gledajući, oni koji su sami biće u prilici da imaju dosta burnu noć. Verovatno više poznanstava za jedno veče.

Dobro se osećate.

JARAC

Danas vam je dobra saradnja sa osobama koje imaju naglašenu planetu Merkur u svom horoskopu. Devica, Blizanci znak ili podznak.

Ako ste ženski Jarac a želite ljubav, potražite je u velikim grupama ljudi, socijalnim mrežama. Muški Jarac ne mora mnogo da se trudi, žene mu prilaze same.

Čuvajte se prehlade.

VODOLIJA

Verovatno će vas neko od saradnika obavestiti da je potrebno da se brzo spakujete i krenete na put. Odlično se osećate u drugoj državi, nekako sa lakoćom sklapate posao.

Emotivno ste vezani za jednog prijatelja. Morate da presečete da li da se okrenete ljubavi ili ostajete i dalje drugari.

Česte nesanice.

RIBE

Budite otvoreniji prema svojim saradnicima. Svako ima mesto koje zaslužuje. Realnost je jedini pravi put poslovanja i dogovora.

Vaš partner mnogo radi i ne razmišlja da bi na taj način mogao vas da izgubi. Počnite da ga opominjete ukoliko želite da ostanete sa njim.

Hranite se drugačije, novi režim primenite.

Želimo  vam ugodan  dan!

OKO NAS