vibe tv logo mini

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP❤️ DO 28. 05. 2023 ❤️ OVNOVIMA cvetaju majske ruže a OVA dva zodijaka emocije bacaju u drugi plan!

Piše: Astronumerolog FILIP

Agencija ASTRO WORLD

Planete i univerzum nas vide ove nedelje po pitanju emocija, upravo ovako.

OVAN

Cvetaju vam ruže na emeotivnom planu., tako da Ovnove ove nedelje očekuju lepa dešavanja na emotivnom planu. Zauzeti Ovnovi više će se truditi da održe skladne odnose sa partnerom i obnove emocije. Moguć je neki kraći put u dvoje. Nemojte odbacivati ovu ideju, jer tih nekoliko dana pamtićete dugo po dobrom. Partner vam je više nego privržen.

Slobodni pripadnici znaka imaće veće šanse za da sretnu osobu koja će ih privući. Privući će vas osobe koje se maksimalno kontrolišu a mnogo obećavaju. Tajanstvenost je ono što će vas u svakom pogledu oduševljavati kod osobe koju ste već zapazili. Ako se radi o nekome s vašeg radnog mesta, zaljubili ste se a da toga niste ni svesni.

BIK

Emocije su vam sada u drugom planu, što možda i nije tako loše. U svkom slučaju, vaša veza neće trpeti zbog toga, mada bi bilo dobro da svom partneru pokušate da objasnite u kakvoj ste situaciji. Sigurno će vas razumeti, iako vi mislite drugačije. Bikovi ovu nedelju neka iskoriste za porodična dešavanja.

Slobodni pripadnici znaka će ući u pozitivno razdoblje kada će se više družiti i u kojem će imati više šansi za nova poznanstva i nove emotivne veze. Početak perioda donosi sjajne mogućnosti da nekoga upoznate, ili da nekoga zavolite, a ako ga već volite, da započnete ozbiljnu vezu. Samo pazite se, to je osoba koja će od vas očekivati maksimalnu lojalnost, što neće značiti da će vam i ona to za uzvrat pružiti.

BLIZANCI

Blizanci će ove nedelje dobiti novi priliv pozitivne energije na emotivnom planu, osećaće više samopouzdanja, što će mnogima omogućiti da postanu poželjiniji i interesantniji za suprotni pol. Zauzete očekuje poboljšanje odnosa sa partnerom. Ako se slobodni, potpuno ste opčinjeni jednom izuzetno atraktivnom i ljubaznom osobom koja kod vas budi najlepša osećanja. Moguće je da će vam se svideti neko s kim nemate mnogo dodirnih tačaka, ali mu nećete odoleti. Ako vam se svide Strelac ili Lav, pokušajate prvo da saznate nešto više o njima.

RAK

Rakovi će ove nedelje uglavnom biti zadovoljni odnosima u emotivnoj vezi. Vaša veza je veoma stabilna i, što je još značajnije, u osnovi je pozitivna. Stoga vaše povremeno nezadovoljstvo nema opravdanja. Nekad ste skloni da očekujete previše i toga ste svesni. Prema tome, izborite se sa sopstvenim problemom, nemojte da ga projektujete na vašu zajednicu. Nemojte prestati da se trudite oko partnera.

Slobodni mogu biti raspoloženiji za druženje i komunikaciju, ali će nova poznanstva ostati na nivou površnih kontakata. Strepite od razgovora s nekim koga ste nekada poznavali ili ste bili u emotivnoj vezi. Ako vam se udvara bivši partner, nemojte pred njim otkrivati osećanja, bez obzira na to da li se radi o ponovnim emocijama ili o nezainteresovanosti. Budite rezervisani. Moguć je poziv za izlazak od Riba.

LAV

Lavovi ove nedelje mogu ući u razdoblje kada će biti raspoloženiji za nove kontakte i poželeti da se više druže i izlaze. Biće više šansi za nova poznanstva, naročito preko prijatelja. Zauzeti pripadnici treba da budu otvoreniji za dogovore sa partnerom. Ako ste slobodni i ako vam se sviđaju Rak ili Devica, situacija može da se značajno komplikuje, zato nemojte nepromišljeno ulaziti u vezu ili od nje nemojte očekivati previše. Mnogo toga može da vam pokvari očekivanja, uključujući i mešanje sa strane. Moguće je da vam se na poslu udvara Jarac.

DEVICE

Teško je oceniti da li ste konfuzniji vi ili vaš partner. Ne možete da podnesete partnerovu ljubomoru. Ako ste u braku, stalni partner je sumnjičav, a ako ste u neobaveznom odnosu s nekim, veoma je posesivan. Stalno vam nešto zameraju i od vas očekuju nemoguće. U svakom slučaju, oboje ste bez inicijative da bilo šta rešite. To nije dobro za vašu vezu, što ćete uskoro i videti, ali je moguće da tada već bude kasno. Tako da, Device ove nedelje mogu ući u ljubavno razdoblje kada moraju više da se trude i da uspostave bolje odnose u svojoj emotivnoj vezi, da budu otvorenije za dogovor sa partnerom.

Neki pripadnici znaka mogli bi da se upuste u tajnu ljubavnu vezu.

VAGA

Na emotivnom planu situacija nije najbolja. Partnerova karijera kao da je dovedena u pitanje ili je u nekoj vrsti procepa. Izgleda da više brinete o osobi koju volite nego o samom sebi. Vaš partner je suviše napet, pa zbog toga reaguje impulsivno, a vama je baš sada potrebno mnogo pažnje i mira. Na žalost, a možda i ne, ovo drugo ćete morati da sami pronađete. Svoje ambicije stavljate u drugi plan. Ako ste slobodni, Vage ove nedelje mogu očekivati više izlazaka i druženja sa prijateljima, kao i novih i zanimljivih poznanstava. Moguće su kraće veze bez obaveza. Možete se zaljubiti u nekoga ko to nije, a to bi vam moglo značajno iskomplikovati život.

ŠKORPIJE

Škorpijama ove nedelje neće biti tako zanimljivo na emotivnom planu, ali će se truditi da odnos sa partnerom bude skladan, mada ponekad monoton. Možda ne bi bilo loše da se zapitate šta vam, u stvari treba. Ukoliko nađete odgovor, možda ćete rešiti i mnoge trenutne probleme. Još jednostavnije je da krenete od sebe samih.

Slobodni će želeti da ostvare neke ozbiljnije kontakte koji bi mogli da prerastu u emotivnu vezu. Ako ste muškarac, možete očekivati romansu sa mladolikom i vrlo lepom ženom. Susret se može dogoditi na putovanju. Veoma ste romantični i zaljubljivi. Ukoliko ste žena, svida vam se neko ko nije baš u potpunosti vaš tip, ali ne možete da mu odolite. Moguće udvaranje i starijeg kolege u znaku Ovna, Device, Raka ili Jarca.

STRELAC

Strelčevi ove nedelje mogu ostvariti mnogo pozitivniji odnos sa partnerom. Vašem znaku bi moglo dobro da krene u ljubavi, ali samo pod uslovom da ne provocirate one koje volite, da ih ne kritikujete za svaku sitnicu i da budete maksimalno fer. Ono što vam u ovom trenutku veoma mnogo znači je da vas partner razume i podržava vas. Odnosi u porodici će kompenzovati sve nesporazume i neuspehe na poslovnom planu. Možda ste, ipak, rođeni pod sretnom zvezdom.

Slobodni pripadnici znaka dobro će se zabavljati, naročito ako se nađu na nekom putovanju gde je moguća i nova veza, a nekima se može dopasti osoba iz inostranstva.

JARAC

Jarčevi ove nedelje mogu očekivati neke promene u odnosu sa partnerom koji je ranije bio vrlo tolerantan i želeo da im ugodi, a odnosi u vezi mogu postati komplikovanji. Kada ćete da savladate svoju nesigurost, zavisi samo do vas samih. A, što se se pre suočite sa ovom činjenicom, lakše ćete da rešite probleme u vašoj vezi. Njihovo gomilanje ne vodi nigde i ničemu, osim još većim problemima. Ne očekujte više značajnu podršku partnera, jer i on postepeno gubi snagu. Slobodnim Jarčevima ovo bi mogla biti strastvena i prilično burna sedmica. Trebalo bi da tako organizujete svoj život da vam preostane vremena za malo više radosti. Imate mnogo više mogućnosti za ljubavne susrete nego mnogi znaci. Ovan, Devica, Jarac, Bik, Vodolija. Nekim pripadnicima znaka može se dopasti osoba koja može biti zauzeta.

BONUS VIDEO:

https://youtu.be/2FO5s-YBkaU

VODOLIJE

Vodolijama ova nedelja može doneti izuzetno povoljne prilike za nova poznanstva, pa bi se neke mogle prilično zaljubiti, ali i započeti novu emotivnu vezu. Do sada gotovo beznadežne stvari počinju konačno da dobijaju pravi smisao. Sada svaki vaš postupak mora da bude veoma mudar ukoliko želite da svoju zajednicu postavite na čvrste temelje. Nestrpljenje neće biti nagrađeno. Zauzeti pripadnici znaka treba da se trude da sa partnerom obnove pozitivan ljubavni odnos.

Za slobodne Vodolije, ovo je period pun raznih susreta i uzbuđenja. Budite sigurni da može da vam se dogodi lepa ljubav i ona će se dogoditi. Družite se sa Strelčevima, Lavovima ili sa Vagom koju poznajete s posla.

RIBE

Osećate se slobodnim čak i ako to niste. Ne dopuštate nikome da vam nameće svoje mišljenje. Ribe će ove nedelje izaći iz nešto povoljnijeg emotivnog perioda, ali bi neke mogla da zainteresira osoba koju znaju preko posla, a možda i neka već zauzeta osoba. Oni pripadnici znaka koji su u vezi, imaće stabilniji odnos sa partnerom. Partner bi vam veoma rado i uspešno pomogao da realizujete svoje ideje. Možda je upravo on vaša praktična strana. Pokušajte, ne možete da izgubite.

Ako ste slobodni, budite spremni da se sretnete sa nekim preko posrednika. Možete biti prijatno iznenađeni. Moguće da se radi o nekom Biku, Škorpiji ili Devici.

Šaljite nam vest, fotografiju ili snimak na naš dobro poznati kontakt u opisu donje slike!

OkO NaS – UVEK UZ VAS