vibe tv logo mini

Predstavljamo vam horoskop za danas 26.04- OVA DVA ZNAKA DANAS OČEKUJE VELIKA SREĆA-Proverite da li ste među njima!

Pred vama je verovali ili ne horoskop za danas. Nadamo se da će te se pronaći i da će vam pomoći oko nekih odluka!

OVAN

Moguća romansa sa nekom veoma dinamičnom i atraktivnom osobom sa kojom često nalazite način da prevaziđete probleme. Jedna Vaga ili neki Bik mogu biti od velike koristi kada se radi o posredovanju između vas i osobe koja vam je draga.

Ako ste u stabilnoj vezi ili braku, verovatno ćete naći vremena da negde izađete zajedno sa partnerom i daćete mu na znanje da vam je potrebno mnogo više zajedničkih momenata. Ako vam se dopada jedna Vodolija, napravite prvi korak ka poznanstvu.

BIK

Spremni ste da napravite neku izmenu u svakodnevnici da biste mogli da se priviknete na nove uslove rada koje vam postavlja jedna Riba iz najboljih namera. Mnogi vam daju savete kako da se priviknete na nove uslove rada a u stvari vi to najbolje sami znate. Rad u turizmu ili sa strancima može biti veoma isplativ.

Pokušavate da se pomirite sa nekim ko vam je veoma drag ali umesto toga možete dobiti neku poruku koja nije baš tako jasna a odnosi se na vaš odnos sa nekim ko vas je više puta iznervirao ili izneverio. Vi ipak imate beskrajno poverenje u osobu sa kojom želite da obnovite komunikaciju.

BLIZANCI

Današnji dan vam donosi vam neke nove ideje kada je u pitanju nov posao i vi ćete želeti da se sretnete sa nekim ko vam je obećao posao da biste uspeli da razradite plan koji bi mogao doneti profitabialn posao sa strancima.

Verujete da možete da se oduprete nekom ko vas na neki način proganja bilo na javi ili u mislima. Trudite se da nađete najbolji način kako da se dogovorite sa nekom ko vam je veoma drag oko nekih zajedničkih aktivnosti, posebno ako se radi o već planiranom odlasku na put.

RAK

Pokušavate da budete krajnje racionalni i staloženi u situaciji koja od vas zahteva da pokažete više osećanja. Ne želite da ulazite u raspravu sa nekim ko vam je veoma drag ali s kim u poslednje vreme nemate tako dobru komunikaciju kakvu ste nekada imali.

Pokušavate da se dopadnete nekom ko je posvećen karijeri, moguće da se radi o nekom ko je jedno vreme boravio u inostranstvu. Dobijate priliku da se nametnete nekom ko je izuzetno šarmantan i ko vam se dopada.

LAV

Odgovara vam ovaj dan i čini vas spremnim da se upustite u neke nove poslove sa Škorpijom i Jarcem. Rak vam pomaže da se finansijski stabilizujete. Moguće je susret sa Škorpijom ili Ribama.Dan je pogodan za sve vrste finansijskih transakcija sa strancima.

Danas imate šanse da ostvarite mnoga lepa prijateljstva, da sa onima koje tek upoznate postanete dugogodišnji prijatelji, posebno ako se ta prijateljstva ostvaruju na putovanjima. Veče donosi neočekivane susete, moguće i sa osobom sa kojom ste nekada bili u vezi.

DEVICA

Postoji mogućnost susreta sa jednim Lavom ili nekim Jarcem i vi ćete biti spremni da o svemu iskreno razgovarate. Ne bi trebalo da se previse nerviate ako vam se ne javi Škorpija koja je obećala da će to učiniti. Dobijate poziv da se vidite sa Ribama.

Ako ste u vezi sa Jarcem ili Strelcem, situacija će biti utoliko komplikovanija i teža jer oni jednostavno neće shvatati vašu potrebu za mirnom, romantičnom vezom, već će ako im vi ne pružite dovoljno uzbuđenja, biti spremni da ih traže sa strane.

VAGA

Očekujte poziv od osobe koja je nekada sa vama bila u dobrim odnosima i moguće da će vam se javiti sa ponudom za nastavak saradnje. Ne bi trebalo da ulazite u raspravu sa Ribama ili sa Jarcem bez preke potrebe. Moguć je dogovor sa Strelcem u vezi sa putem u inostranstvo.

Dan donosi bolju komunikaciju sa nekim koga poznajete preko posla a ko vam je veoma drag i sa kim smatrate da biste mogli imati dobar odnos. Želite da se sretnete sa nekim koga ne poznajete dovoljno.

ŠKORPIJA

Želite da se dogovorite sa Lavom u vezisa poslom koji bi mogao da vam donese dobre prihode i verovatno će vam to poći za rukom ako posrednik bude neki Rak ili neki Bik. Možete računati na podršku Riba koje vas dobro poznaju i imaju iskustvo u radu sa vama.

Pomalo gubite tle pod nogama. Ipak, ništa vas naročito ne brine, uvereni ste da možete mnogo toga da postignete na ljubavnom planu, naročito ako vam se dopada jedna veoma ambiciozna osoba. Niste spremni da poverite jednu tajnu Blizancima.

 STRELAC

Danas se osećate se pomalo nervozno i moguće da ste nespokojni jer niste sigurni da li će se situacija odvijati onako kako vi to želite. Imate mogućnost nalaženja rešenja za posao sa jednom Škorpijom samo ako budete popustljivi. Susret sa Ovnom.

Razgovor sa Rakom može doneti neku vrstu otrežnjenja, ako ništa drugo imaćete mogućnost da se nekom požalite na svoje probleme. Veselo društvo vam u potpunosti odgovara i vi ćete uspeti da organizujete izlazak ili neki provod gde možete sresti nekoga koga površno poznajete ili nekoga ko će vam se svideti na prvi pogled.

 JARAC

Imate mnogo planova ali niste sigurni kom da date priroritet. Dobrom organizacijom vremena možee mnogo da postignete Ako vam se jave Ribe ili Škorpija, budite s njima ljubavzni, biće vam potrebna njihova podrška za važan projekat.

Očekujete da vam se javi osoba sa kojom set se nekada sjajno provodili. Moguće da se radi o Devici koja sada nema mnogo vremena za vas ili o nekom Biku koji vam se često javlja. Dan nije pogodan za ozbiljne razgovore sa partnerom.

VODOLIJA

 Prijatelji vam nude poslovni aranžman i vi ćete verovatno pristati s obzirom da će ponuda verovatno biti izuzetno povoljna.Ne bi trebalo da se previse angažujete oko nekog ko nije zaslužio da toliko činite za njega. Dobro se slažete sa Strelcem i sa jednom Vagom.

Ne bi trebalo da se previše okupirate razmišljanjima o onome na šta ne možete da utičete. Nemojte partnera ispitivati o prošlosti ako niste sigurni da bi on voleo da o tome priča. Imate mogućnost da se dogovorite sa Lavom oko bitnih pitanja, samo ako budete popustljivi.

RIBE

Neko želi da se sa vama dogovori sa vama u vezi sa nečim što vam ne odgovara. Trebalo bi da budete mnogo opušteniji kada razgovarate o nečemu što vam je veoma bitno. Možete dobiti poziv od osobe koja vam je draga kao saradnik za nastavak saradnje sa jednim Lavom.

Trudite se da zavedete jednu Vagu i možda će vam to poći za rukom ali ako želite da joj nešto obećate, dobro razmisliste da li možete da ispunite njena očekivanja. Dobijate vesti od osobe koja živi u inostranstvu.

OKO NAS