vibe tv logo mini

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. 04 JE PRED VAMA - Vodolije očekuje jako zanimljiv i ispunjen dan, a ovaj znak bolje da ne ustaje iz kreveta!

Oduvek su zvezde i planete pomagale ljudskom rodu da pronađe svoj put, a tako će biti zauvek. Danas isto oni nas vode pravim putevima!

 OVAN

 Danas bi mogao biti povoljan momenat jer biste mogli završiti neki posao mnogo lakše nego što ste pretpostavljali. Najverovatnije ćete naći rešenje za problem sa kojim ste suočeni, uz pomoć jedne Vodolije, Vage ili Raka. Možete oče   kivati pozive sa više strana, naročito u vezi sa poslom u inostranstvu.

Imate šanse da se dopadnete onome ko vas zanima, ali je pitanje da li će biti spremna da se odreknene svoje slobode zbog vas. Ne budite preterano sigurni u sebe. Dobijate poziv za viđenje pod vidom navodne poslovne saradnje ili ako ste mladi, neko će naći izgovor u vidu knjiga koje mu nedostaju i svratiće do vas.

BIK

Verujete da bi saradnja sa Ribama mogla biti ono pravo i imate veliko poverenje u osobu koja je možda bila prema vama povemeno nedovoljno iskrena. Ako planirate da se javite jednom Lavu, dobro razmislite šta ćete mu predložiti jer on želi da čuje konkretne predloge u vezi sa zajedničkom saradnjom.

Trudite se da budete fer prema jednom Strelcu koji vas pomalo provocira ali ako se radi o osobi koja je bila prema vama svojevremeno vema ljubazna a vi ste je ignorisali, ne treba da vas čudi takav njen stav.

 BLIZANCI

Danas ste sposobni da se lako snađete u poslu u kome ćete moći da se istaknete i da budete zapaženi između ostalog i zbog vašeg šarma. Trudite se da fascinirate one sa kojima dolazite u kontakt zbog posla. Možete imati uspeha u radu sa umetnicima ili ako ste sami umetnik, dobijate dobru ponudu.

Dopada vam se osoba sa kojom set nekada bili na nekom kraćem putu, moguće u inostranstvu a ukoliko ste trenutno na putu i slobodni, najverovatnije da će vam se neko udvarati i vi ćete to prihvatiti.

RAK

Današnji dan vam donosi mogućnost nalaženja rešenja za vaš status na poslu ali morate biti skromni ili se bar prikazati takvim. Oni koji odlučuju o vašem statusu imaju o vama već formirano mišljenje. Moguć susret sa Škorpijom.

Veza sa partnerom koji je veoma jasan u svojim željama, ne može vas usrećiti ako se radi o nekom ko je izuzetno krut u svojim principima. Daćete sve od sebe da dokažete Jarcu ili Škorpiji koliko ste im odani.

LAV

Dan se reflektuje na vaše poslove povoljno samo ako znate šta hoćete. U tom slućaju i situacija koja izgleda nedovoljno jasna ili prilično naporna može se lako rešiti. Imate način kako da izađete iz ćorsokaka u koji ste sami zapali zbog svoje svojeglavosti.

Dobro se slažete sa Ovnom i Strelcem i nalazite način da im date na znanje da mogu da računaju na vas. Moguće da ste od nedavno zaljubljeni i to ima velikog uticaja na vas, posebno akos se radi o zajedničkim planovima za budućnost.

 DEVICA

Ovo je za mnoge predstavnike vašeg znaka naporan dan ako imate mnogo obaveza a niste u stanju da ih sve ispunite ili niste motivisani za rad. Trudite se da budete u toku svega što se dešava na poslu ali vam je najvažnije da nametnete drugima svoje stavove čak i oko nekih nebitnih stvari.

Možete sresti neku Vagu, Bika ili Raka sa kojima možete ostvariti sjajnu vezu, posebno ako se radi o zajedničko poslu. Nemojte se previše nadati da će vam se javiti neka Vodolija. Niste spremni da napravite nikakve ustupke, ukoliko ste u dužoj vezi ili braku.

VAGA

Ako ste dama Vaga verovatno se oslanjate na Blizance, Devicu ili Vodoliju. Imate priliku da se istaknete u umetnosti. Želite da budete sigurni da se na pravom putu kada je u pitanju izbor projekat na kome ćete raditi.

Očekujete da vam se javi Ovan ili neka Vodolija. Dobićete priliku da iskreno razgovarate se nekim ko vam je izuzetno simpatičan, moguće da ćete naći način da se priviknete na možda nov momenat u vezi.

ŠKORPIJA

Danas ste podozrivi i veoma intuitivni. Današnji dan bi mogao doneti onima koji se bave umetnošću uspeh i popularnost. Verujete da ćete dobiti priliku da se istaknete u poslu koji podrazumeva kontakt sa javnošću. Moguća povoljna vest od Vodolije ili Blizanaca.

Ne bi trebalo da se previše pravdate za nešto što vam u stvari ne stvara osećanje krivice. Trebalo bi da se osetite počašćenim ako vam se javi jedna Riba ili možda jedan Rak. Dobijate vest o bivšem partneru.

STRELAC

Očekujete poziv od Vage, Raka ili Ovna, možda i od Vodolije. Trudite se da budete fer prema onima koji vam izgledaju nepouzdani ili koji se pomalo poigravaju sa vama. Niste načisto kako da se postavite prema Lavu koji je veoma tvrdoglav po nekom bitnom pitanju koje se tiče oboje. Moguća neočekivana vest o novcu.

Moguć susret sa jednim Ovnom ili sa nekim Blizancem. Ako vam se svidi jedna Vodolija, dobićete dokaz da se dopadate osobi koja gradi karijeru. Nemojte se nervirati ako vam se ne bude javila Škorpija.

  JARAC

Želite da istrajete u poslu koji zahteva veliku koncentraciju i veliku odlučnost. Uporni ste i na privatnom i na poslovnom planu. Ako se bavite privatnim poslom, mogli biste dobiti ponudu o kojoj ste maštali. Mnogima imponuje vaša energičnost a vi ste u stvari samo veoma praktični i spremni da radite na ostvarenju svojih ciljeva.

Pozvaćete osobu koja vam se dopada i daćete joj otvoreno na znanje da očekujete od nje više tolerancije jer ste i sami spremni da napravite neke ustupke. Dobro se slažete sa Škorpijom ili drugim Jarcem ali sa Strelcem i Vagom ne možete lako da nađete zajednički jezik.

VODOLIJA

Jedan od interesantnijih dana, posebno za one koji su spremni da naporno rade a imaju jasnu ideju o tome šta bi želeli. Trudite se da budete u toku događaja i da se postavite kako treba prema onima koji od vas očekuju pomoć. Moguća je izvanredna, neočekivana ponuda od saradnika iz inostranstva. Dobijate poziv od Lava ili Raka.

Neko pokušava da vas fascinira ali vi ste prilično podozrivi i ne verujete baš u sve što vam priča. Moguće da ste skloni paralelnim vezama i da će neko s kim ste nekada bili u vezi pokušati da vas osvoji na originalan način.

RIBE

Želite da se dogovorite oko novog posla sa nekim ko je mnogo uporniji ili inventivniji od vas i ko je spreman da vas podrži u vašoj ideji ali vi ste nezavisno od svega, pomalo sumnjičavi. Februarske Ribe mogu očekivati pozitivan ishod po pitanju predloga koji su dali jednoj Škorpiji ili Jarcu.

Dobijate vesti o nekadašnjoj simpatiji i moguće da se radi o jednom Jarcu koji nije slobodan ali vi ćete mu ipak dati na znanje da ste u prilici da se povremeno viđate makar kao prijatelji jer vama to mnogo znači.

OKO NAS