vibe tv logo mini

JARAC - HOROSKOP ZA MAJ 2022 - Ukoliko u svom datumu rođenja posedujete OVAJ BROJ znajte da Vas očekuju veliki poslovni problemi!

Mesec maj je predivan mesec, priroda se uveliko probudila. Sunce ima posebno lepe zrake, koje neškode našoj koži. Jednostavno mesec-magija kako ga ja od milja zovem.

JARAC

Posao - Za vas kreće jedan vrlo naporan, ali kreativan period. Ubiraćete plodove svega što ste uradili u prethodnom periodu ali i započećete nove poslove. Bilo bi bolje da smanjite tempo, naročito kada je u pitanju fizički rad, iscrpljivanje u nekom intelektualnom poslu do duboko u noć, jer nećete biti efikasni ako sebe ne dovedete u red. Potreban vam je oslonac a svi kao da gledaju u vas. Sa nekim drugim Jarcem ili Devicom možete uspostaviti dobru saradnju, a možete imati utisak da nailazite na razumevanje koje vam je potrebno. Ako ste u zrelim godinama možete ući u period velikih poslovnih izazova. Sada ste u periodu kada morate da se pripremite za to što vas čeka ali poslovi na kojima ćete raditi zahtevaće veliku pažnju i dobru koncentraciju. U ovom periodu pokušajte da popravite odnos sa strancima, jer bi to moglo biti od ključnog značaja za dalju karijeru. Prijatelji će vam biti desna ruka u poslu i pogonsko gorivo da izdržite na putu ka uspehu.

Ukoliko u svom datumu rođenja imate broj 1 kao na primer 1 - 11 – 21 ili 31 i ako ste rođeni tipa 01. 07. 1981 - 1991 i slično tada očekujte otežane poslovne situacije jel će Vam se činiti da Vam sve isklizava iz ruku. Sačekajte naredni period, mnogo lakše će te doći do rezultata.

Ljubav - Ne možete da se žalite da nemate dovoljno pažnje, ali vas muči pitanje opstanka veze za koju iz nekih razloga mislite da nema perspektivu ili vam partner ne uliva naročito poverenje. Neke osobe koje su na položaju, moguće finansijski vrlo moćni, pokušaće da vas impresioniraju svojim društvenim statusom, da vas na svaki način šarmiraju i pokušaju da pridobiju za sebe. Iako delujete pomalo uzdržano kao da vas ništa osim posla ne interesuje, imate svoju tajnu čežnju koja vas ne napušta, a moguće da i šaljete nekakve signale u pravcu osobe koja vam se dopada. Ako je to neko ko je mnogo dinamičniji, otvoreniji, topliji i spremniji da rizikuje od vas, ne oklevajte. Ipak ste vi ona strana koja mora da napravi prvi korak ili bar neki korak, ali vi to ne činite. Mladi Jarci su stidljivi, a sredovečni neodlučni, sentimentalni i veoma romantični ali od akcije ništa. Ma kog pola da ste, prepustite se čarima ljubavi.

Astronumerolog-Ezoterista
Zoran Šumadinac

Zdravlje – Smanjite fizičke napore. Ali obratite pažnju na kardiovaskularni sistem, imuni sistem takođe.

U prilogu pogledajte vašu opširniju astronumerološku prognozu za maj!

https://youtu.be/I9jRIqr6JJI

Vaš Astronumerolog-Ezoterista

Zoran Šumadinac

OKO NAS