vibe tv logo mini

KO JE OTAC KONSTRAKTE - Veoma uticajan političar za vreme Miloševića ali i bio je direktor i urednik jakih medija! I ŠTA ĆEMO SAD?

Ko je otac Konstrakte

Glavni medijski čovek Slobodana Miloševića.

Zbog njega i njegovih smo šetali devedesetih i zbog njih smo imali platu dve marke!

Konstrakta naizgled skromna, nema knjižicu, a kad im zatreba lekar oni idu čak u Nemačku. Zanimljivo!

A otac, što bi naš narod rekao "iz opanaka u ministre".

Avgusta 1994. na čelo tv Politike je došao dotadašnji ministar za informisanje Slobodan Ignjatovic, clan SPS-a, perjanica Slobine politike koja je gore etiketirala opoziciju nego iko ikada. MILOVAN ILIĆ MINIMAKS je zbog mešanja Slobodana Ignjatovića u način uređivanja "Minimaksovizije", napustio zauvek tv Politiku. Naime, emisija koja je trebala biti emitovana 2.januara 1995. gost je trebao biti Zoran Đinđić. Upravo Slobodan Ignjatović je otkazao gostovanje Đinđiću bez konsultacija sa Minimaksom. Iz istih razloga je sa tv Politika otišao i VANjA BULIĆ  koji je zatim svoju emisiju "Crni biseri" prebacio na BK TV. Pravi razlog zašto je Minimaks sa Politike presao na Pink je upravo - Slobodan Ignjatović.

Kažu da je i najveća zabuna na sednici Upravnog odbora RTS nastala kada je za glavnog urednika Televizije Beograd postavljen Slobodan Ignjatović, novinar, kako kažu "skromne reputacije", umesto iskusnog i cenjenog Čede Mirkovića.

Slobodan Ignjatović je preko medija huškao i bio žestok protivnik Ante Markovića!

Foto/twitter

Ante Marković -  legendarni i poslednji premijer Jugoslavije. Najbolji period u nasoj istoriji je njegov. Na žalost, kratko je trajao, jer su mračne sile spremale rat (Slobodan Milošević) umesto prosperiteta. Nije imao šanse, jer se običan čovek radije odlučio za Miloševića. Naravno da nam je tada svima bilo bolje nego od '90-te na ovamo. U njegovo vreme niko se u radnji nije preračunavao, radnik je zarađivao u skladu sa svojom stručnom spremom i za te pare moglo se lepo i pristojno živeti i kupiti šta se hoće. Odličan je bio, ali velikim silama nije odgovarala jaka Jugoslavija nego sitna boranija koja se zadužuje kod MMF-a.

Слика може припадати текст
Foto/twitter

To je jedina istina. On je nešto URADIO. Drugi su samo PRIČALI! Čovek je nudio svima bolju budućnost - nisu hteli.

Sad kreće kampanja ujedinjenja, nekakve monarhije Karađorđevića koja nas je opet zajahala. Sad će i ova spodoba početi da ih reklamira. Samo otvorite ćirom oči i čitajte malo između redova!

Komunisti, njihova deca i unuci nam i dalje kapu kroje. Sad je jasno zašto je u poslednji pola sata došlo do preokreta i iznenadne pobede!

I šta ćete sad..?ߐᰟѦlt;/p>

Advokat Damljan Perišić

OKO NAS