vibe tv logo mini

DANAS NAM JE ULETEO RETROGRADNI MERKUR - Napraviće nam haos do juna - OVA DVA znaka najviše će ga osetiti! OPREZ!!!

Kako je Merkur vladar Blizanaca od desetog do dvadeset i trećeg će da bude retrogradan u Blizancima. Naš poznazti astronumerolog Zoran Šumadinac upozorava vas da strogo vodite računa  oko papirologija, saobraćaja ali i u komunikaciji!

Sve može biti na neki način usporeno, da kažete nešto što ne mislite ili potpišete nešto što vam može posle doneti štetu. Svakako poseban oprez vodite u saobraćaju. Ovaj period može da pojača suicide kod osoba koje boluju od psihičke bolesti. I svakako ovo nije pravi period za nove početke bilo koje vrste.

Evo kako će ovaj aspekt delovati pojedinačno na ove znakove.

OVAN

Dragi Ovnovi kod vas će ovaj retro tranzit uticati na vaše drugo i treće polje gde će da bude reči o finansijama i nesloge u komunikaciji, pa dobro pazite gde trošite svoj novac i kako komunicirate da vam posle ne bude krivo jer zaista niste mislili tako kako ste rekli. Izbegavajte da započinjete nešto novo.

Naročito ako u svom datumu rođenja imate broj 3 kao na primer 3 – 13 – 23 -30 ili 31 ili rođeniste primera radi 13.06. 1993/2003 itd tada morate više opreza  voditi kada je u pitanju saobraćaj i papirologija.

BIK

Bikovi, kod vas se ovaj tranzit retro Merkura dešava u vašem prvom i drugom polju, pa trebate obratiti pažnju na svoje misli, komunikaciju i ulaganja ili troškove novca koji sada treba da sačuvate i dobro osmisliti gde i kako da uložite novac posle 03.06. Vrlo pozitivno je da radite afirmacije i da ne upadnete u loša osećanja i misli.

Naravno ako u svom datumu rođenja imate brojeve 2 i 8 kao na primer 2-8 – 12-18 – 22-28 ili rođeni ste primera radi 12-18.06. 1998/2008 onda možete odahnuti jel ovaj aspekt neće pogađati vas.

BLIZANCI

Blizanci, vama se retro Merkur nalazi u vašem prvom polju i dvanaestom što vas tera da preslišavate svoju podsvest, čini vas ranjivim i sumnjičavim, pa čak i ljutim na neke prevare ili iluzije. Najbolje bi bilo da se usmerite na sebe i svoja isceljenja. Više se krećite u prirodi da bi doveli svoje misli u red i razum.

Veoma oprezni budite  vi koji u svom datumu rođenja posedujete broj 3 i 7 kao na primer 3-7 – 13-17– 23-27 -30 ili 31 ili rođeniste primera radi 13.06. 1993/2003 možda primera radi i 27.04 1997 itd. tada morate više opreza  voditi na poslu jel najverovatnije neko vam podmeće dve noge a ne jednu.

RAK

Dragi Rakovi, kod vas se ovaj tranzit retro Merkura dešava u vašem jedanaestom i dvanaestom polju što bi trebalo da više pažnje i strpljenja usmerite na sebe svoju podsvest i da sa prijateljima izbegavate konflikte jer se može desiti da budete pogrešno protumačeni, jer je Merkur retro što nije najbolje da se iskomunicira nesporazum. Više se odmarajte i meditirajte.

Svi rakovi koji u svom datumu rođenja poseduju broj 7 kao na primer 7 – 17 – 27 ili rođeni ste primera radi 17.06. 1997/2007 vi se slobodno možete opustiti jel na vas ovaj aspekt neće uticati.

LAV

Lavovi, kod vas se ovaj retro Merkur dešava u vašem jedanaestom i desetom polju karijere, pa bi trebalo od 23.05. do 03.06. kada Merkur bude u Biku da budete oprezni u karijeri, pregovorima, dogovorima, a bilo bi najbolje da napravite pauzu i krenete od 03 .06. da sve dogovarate jer će mnogi planovi da budu pomereni.

Numerološki ne preti vam nikakav problem koji do sada već niste imali.

DEVICA

Device, vaš vladar Merkur je retrogradan i tranzitira kroz vaše deveto i deseto polje gde pa bi trebalo manje da filozofirate i da izbegavate društvene mreže, internet, jer tu mogu da nastanu problemi. Mnoge Device će želeti da pobegnu negde na neku daleku destinaciju, pa treba dobro da razmislite i preispitate sve detaljno kako samo vi znate.

Ako u svom datumu rođenja imate brojeve 2 i 6 kao na primer 2-6 – 12-16 – 22 -26 ili rođeni ste primera radi 12.06. 1992/2002 ili 16.12.1996/2006  Očekujte onda razne prevare I zavrzlame na emotivnom polju, mada VI koji imate  samo dvojku i poslovni problemi vas neće zaobići.

VAGA

Vage, kod vas se retro Merkur dešava u vašoj osmoj i devetoj kući filozofije, viših ciljeva, učenja, dalekih putovanja, pa bi bilo najbolje da sve pomerite od 03. juna pa napred. Mnoge Vage mogu imati problema sa nekim potraživanjima ili kreditima, pa bi i to bilo najbolje da malo zastanete i sačekate povoljniji period.

Vi koji u svom datumu rođenja imate broj 5 kao na primer 5 – 15 – 25 ili rođeniste primera radi 13.05. 1995/2005 itd vama može lako da se izmakne stolica na kojoj sedate. Ali svakako držite jezik za zube jel može mnogo da vas košta.

ŠKORPIJA

Drage Škorpije, kod vas se ovaj retro Merkur dešava u vašem sedmom i osmom polju što vam daje neke probleme u komunikaciji sa emotivnim i poslovnim partnerima, što znači da ne treba da se raspravljate, već da sačekate povoljniji momenat. Moguće je da se ne razumete sa partnerom niti on vas razume, pa je najbolje da se malo povučete da ne pokvarite vaš odnos.

Naročito ako u svom datumu rođenja imate broj 1 ili 2 kao na primer 1-2 – 11-12 – 21-22 – 31 ili rođeni ste primera radi 19.06. 1991/99/2001/09 na vas ovaj aspekt veoma će snažno delovat, posebno u psihološkom delu. Jaka napetost i veliko nezadovoljstvo.

STRELAC                                                                                                                                                                     

Strelčevi, kod vas se ovaj retro Merkur dešava u vašem šestom i sedmom polju što vam može izazvati zbrku da očekujete od partnera nešto što on neće ispuniti ili ne želi. Pojedini Strelčevi mogu da budu na poslu i u svakodnevnom životu malo dezorijentisani, pa budite oprezni da nešto ne pokvarite kroz komunikaciju i reči koje ne mislite stvarno.

Naročito ako u svom datumu rođenja imate broj 7 kao na primer 7 – 17 – 27 ili rođeniste primera radi 17.06. 1997/2007 itd tada morate mnogo više voditi računa o emocijama. Postoje velike šanse da se emocije ugase a kod nekih od vas dođe i do trajnog raskida.

JARAC

Dragi Jarčevi, kod vas se ovaj retro Merkur dešava u vašoj petoj i šestoj kući što može doneti nesporazum sa decom i u ljubavi dok je moguć nesporazum i na poslu pa treba da budete pojačano oprezni da ne donosite zaključak, jer sada nije najbolji period za to.

Ali ako u svom datumu rođenja imate broj 3 kao na primer 3 – 13 – 23 – 30 - 31 ili rođeniste primera radi 13.06. 1993/2003 itd onda strogo obratite pažnju kada je poslovna strana u pitanju. Vodite računa oko potpisivanja papirologije jel tu mogu da vas prevare.

VODOLIJA

Vodolije, kod vas ovaj tranzit retro Merkura se dešava u vašoj četvrtoj i petoj kući, pa kada bude u Biku od 23. maja, onda možete da očekujete neke kvarove u kući, problem sa porodicom u komunikaciji i druge nesporazume. Pojedine Vodolije koje imaju decu mogu da imaju problem u komunikaciji sa njima, pa budite oprezni.

Vodolije koje u svom datumu rođenja poseduju brojeve 2 i 7 kao na primer 2-17 – 12- 17 – 22-27 ili rođeniste primera radi 17.06. 1997/2007 ili drugog primera radi 02.98.1992/2002 ii 27.11.1997/2007 trebate tada povesti računa o svom ponašanju. Nemojte biti brzopleti jel možete puno izgubiti. Za neke od vas sledi I otkaz na poslu.

RIBE

Ribe, kod vas se ovaj retro Merkur dešava u vašoj trećoj i četvrtoj kući što može da dovede do komplikacije i drame u porodici i kući. Pojačan oprez u komunikaciji i ne shvatati lično sve što čujete ovih dana. Potreban je oprez i kada je saobraćaj u pitanju ili kraća putovanja, dogovori skoro da se odlažu, a neki rokovi pomeraju.

Naročito Ribe ako u svom datumu rođenja imate broj 9 kao na primer 9 – 19 – 29 ili rođeniste primera radi 19.06. 1999/2009 itd tada možete naići na jako složene problem, kako poslovne , tako i emotivne. Raskid je veoma moguć.

Vaš Astronumerolog-ezoterista

Zoran Šumadinac

OKO NAS