vibe tv logo mini

Advokat Damljan Perišić o predstojećim izborima - kandidatima. Svi imaju slogane kako će povesti ovaj narod -ALI NIKO OD NjIH GODINAMA NE SPOMINjE DA ĆE UKINUTI OVAJ NAJVAŽNIJI ZAKON KOJI VODI NAROD U BEDU!!!

Evo nedeljama unazad političari za koje polovinu do sad nismo ni znali da postoje pojavljujuse sa rešenjima kako da vode državu i kako narod (po njihovim sloganima) da povedu dalje – A zaboravljaju jednu ključnu stvar a to je da država nisu ONI političari već narod koji živi u jednoj državi!

Zašto niko od političara, sadasnja vlast, prošla i kandidati za buduću ne pominju ukidanje izvrsitelja?? Hoće li neko odgovoriti na to pitanje? To je velik problem u društvu, ljudima se uzimaju kuće, plene plate, penzije,vrlo često vam zakona. Vaša vlast uvela izvrsitelje, ovaj sada na vlasti im još više raširio krila, pa sta ste vi svi, protivnici svoga naroda??! Shvatite jednom svi, država niste vi političari, država je narod. Mnogi koji su do sada bili na vlasti, koji ništa nisu uradili , za narod mislimo, za sebe su i te kako uradili. Ne znam odakle im više obraza da se ponovo vraćaju i obećavaju nešto što nisu ranije dok su bili na vlasti radili. Ko takvima sada da opet veruje. Moram dodati za portal OKO NAS da lično mene politika ne interesuje ali pišem ovo jer glasno razmišljamda i pitam se ko će takvim ljudima opet verovati. Pa zato se postavlja pitanje, ako su već bili dobri zasto su nestali iz svojih kabineta.  kako idu izbori, tako će sve više i više se pojavljivati kandidata koji  kako kažu željno očekuju da povedu ovaj narodDa povedu ok ali kuda da ih povedu.

Foto/Insajderi I- 4 i 7

VI ukoliko vam treba ptavni savet, možete pisati na mail portala i mi ć emo rado preneti advokatu vaša pitanja. Jel Magazin – Portal OKO NAS je zaista samo uz vas i zbog vas!

Pravni savetnik Damljan Perišić

OKO NAS