vibe tv logo mini

DNEVNI HOROSKOP ZA 12. 04. 2023 - BIKOVI moraju obratiti pažnju na poslu a OVOM ZNAKU se savetuje sledeće!

Šta su nam planete pripremile za danas...

OVAN

Jedna radna nedelja u kojoj možete odahnuti. Posao vam neće teško pasti. Bićete zadovoljni svojim trudom i zalaganjem. Mogućnost iznenadnog dobitka novca.

Vreme je da se ovo polje pokrene i svi koji su usamljeni mogu razmišljati i očekivati ulazak u emotivnu vezu. Samo gledajte da napravite pravi izbor. Zauzeti, bolja komunikacija sa voljenom osobom.

Mogućnost pojačane uznemirenosti i hroničnog umora.

BIK

Nedelja kada ćete moći da odahnete i priuštite sebi malo odmora. Krajem nedelje obratite pažnju na potrošnju novca.

Nije najbolji period za ulazak u nove emotivne veze, ali svi koji su u braku ili stabilnim vezama mogu očekivati miran period, piše Telegraf.rs.

Dobro se osećate, energija vam se vraća.

BLIZANCI

Ove nedelje bez većih promena na ovom polju. Mogućnost prolaznog nezadovoljstva i povećane potrošnje novca, ali već pri samom kraju nedelje situacija se popravlja.

Sada je vreme da razmislite o vašem emotivnom statusu. Bićete šarmantni veseli i postoji mogućnost lepog poznanstva. Zauzeti će imati prijatne trenutke sa voljenom osobom. Neki mogu i ući u paralelnu vezu, pa dobro razmislite.

Pojačana nervoza je moguća. Budite aktivni i obratite pažnju na ishranu.

RAK

Dosta aktivna nedelja, ali bićete zadovoljni svojim radom i finansijama. Obratite pažnju i vi na potrošnju novca, kao i na manje nesuglasice sa ljudima iz radnog okruženja koje su moguće u ovom periodu.

Nije najbolji period za ulazak u nešto novo, kada je ljubav u pitanju. Možda budete neodlučni i upustite se u neki neobičan odnos, pa budite obazrivi kome poklanjate vaše vreme. Zauzeti, mogućnost ulaska u tajne veze.

Dobro.Više odmarajte.

LAV

Bićete zadovoljni radom. Ako je bilo problema ova nedelja vam može doneti stabilizaciju na ovom polju.

Mogućnost lepog poznanstva ili druženja sa m zanimljivim osobama. Ako niste do sada, vreme je da se pokrenete i napravite pravi izbor. Zauzeti, lepi i harmonični dani sa voljenom osobom.

Pojačana nervoza i problemi sa snom.

DEVICA

Nedelja kada ćete vašu energiju usmeriti ka ovom polju. Mogućnost realizacije bitnih planova i projekata. Zadovoljstvo neće izostati. Manje nerazumevanje sa saradnicima.

Možda vam neko iz radnog okruženja ili kroz posao privuče pažnju. Mada dobro razmislite da li je to prava osoba za vas. Zauzeti, više vremena i pažnje posvetite voljenoj osobi.

Na ovom polju bez većih problema.

VAGA

Bez većih promena ove nedelje, ali sam kraj nedelje vas može iznenaditi i možete dobiti dugo čekanu zaslugu i očekivati bolju finasijsku situaciju.

Vreme je ako niste do sada da se okrenete emotivnom životu. Lepa dešavanja i drugačiji pogled na emocije slede. Može vam se pojaviti neka osoba vezana za put. Zauzeti, ostanite smireni i strpljivi ako dođe do manjih nesuglasica. Kraj nedelje donosi stabilizaciju u vašem odnosu i planiranje zajedničke budućnosti.

Mogućnost problema sa stomakom i varenjem.

ŠKORPIJA

Bićete zadovoljni svojim radom i nagrada neće izostati. Manji sukobi i nezadovoljstvo su mogući krajem nedelje, ali se situacija ubrzo stabilizuje.

Nije najbolji period za započinjanje emotivnih veza, ali mogućnost ulaska u avanture je moguć. Zauzeti, bez promena u vašem odnosu. Izbegavajte sitne rasprave.

Dobro. Više vremena provodite u laganim šetnjama.

STRELAC

Vreme je za neke promene vezane za ovo polje. Sada se možete fokusirati na planove i poboljšati vašu finasijsku situaciju.

Lepo se osećate kada je ovo polje u pitanju. Ako nije do sada, vreme je da vam neko polako pokrene emocije. Zauzeti, prolazno nezadovoljstvo i monotonija u odnosu. Ubrzo vam se bude strasti i ako je bilo problema situacija se popravlja.

Mogući prolazni problemi sa digestivnim traktom.

JARAC

Kada je posao u pitanju možete biti mirni. Ove nedelje bez značajnih promena. Krajem nedelje mogući povećani troškovi.

Bez bitnih dešavanja na polju ljubavi. Mogućnost ulaska u neke avanture. Zauzeti, prolazno nerazumevanje sa partnerom. Budite jasniji u iskazivanju emocija i želja.

Mogućnost prehlada i problema sa stomakom. Radite na podizanju imuniteta.

VODOLIJA

Ako je bilo stagnacije i zastoja na ovom polju situacija se popravlja. Bićete zadovoljniji svojim finasijama.

Dolazi period za ljubav. Bićete ispunjeni emocijama. Ako i ne uđete odmah u neku emotivnu vezu, ubrzo očekujte. Zauzeti, planiranje zajedničkog života i proširenje porodice.

Više se krećite i vreme provodite u prirodi.

RIBE

Bićete zadovoljni svojim radom. Mogućnost pojačanih troškova. Ako se ukaže prilika priuštite sebi odmor.

Moguće prolazno nezadovoljstvo kada je emotivna situacija u pitanju. Bez bitnih dešavanja. Zauzeti, stabilan odnos, samo su moguće manje rasprave i nesuglasice krajem nedelje.

Dobro se osećate. Ako je bilo problema sa zdravljem situacija se popravlja.

Šaljite nam vest, fotografiju ili snimak na naš dobro poznati kontakt u opisu donje slike!

OkO NaS – VOLIMO VAS