vibe tv logo mini

ČUDNA SMO MI ZEMLjA - Dok trećina porodica u Srbiji gledaju šta da pojedu-Dok nam se deca leče SMS porukama-MEDIJIMA JE VAŽNIJE šta su obukle poznate ličnosti na izborima i koliko su platile!(FOTO POZNATIH)

Moramo priznati – čudna smo mi neka zemljica. Više od trećine stanovništva porodice nemaju šta da pojedu, deca se leče SMS poruka, pola od njih i umru dok čekaju da se neko smiluje da pošalje SMS.

Na proteklim izborima sve skoro javno-bitne osobe su glasale, naravno uz pomoć medija, bez njih ni da kake. Obukli su se u najskuplje varijante da se pojeve pred članovima komisije koje ceo dan čuče na izbornom mestu za 3000 rsd. Jel taj novac običnim ljudima i te kako znači.

 Ali šta je nebitna i nafurana “zvezda” samozvana obukla i koliko to košta, e pa to je prava vest. Kako da ne sazna narod koji je u polubedi  da je JK kaput platila  11 000 eura, da je Cecina haljina 6 000 eura, da je starleta Stanija kupila tašnu od 4 000 eura itd. Na žalost ima ih pšuno takvih beskičmenjaka koji žive od istog tog naroda što svom detetu kupi pola kila mesa mesečno.

Niko od takozvanih Zvezda se ne sedi da donira veći novac, da održi concert u Areni… Tako rade  zvezde u Holivudu.  Ali to neka je na čast i obraz svim takvima  ali I novinarima koji bedu i bolest guraju pod tepih a ovako nešto plasiraju i promovišu. Naša savest uredništva portala Oko Nas je čista!

Slobodan Mančić

OKO NAS