vibe tv logo mini

ANA KOKIĆ O PLANOVIMA U 2023 - O privatnom životu nikad iskrenija!(FOTO)

Atraktivna plavuša i jedna od najangažovanijih pop pevačica s naših prostora Ana Kokić vredno radi preko cele nedelje, a paralelno sa nastupima priprema velike projekte koji će, kako kaže za Alo!, obeležiti ne samo 2023. godinu već i njenu karijeru.

Na pitanja o ljubavi i novom partneru Ana nije spremna da govori jer, kako kaže, najsrećnija je kada je sama i kada svoje vreme može da iskoristi samo za sebe, svoje ćerkice, mamu i sestru, te za svoje najbliže prijatelje.

- Dosadilo mi je više da odgovaram na pitanja o emotivnom statusu. Iskrena da budem, nemam šta ni da kažem (smeh). Radim na novim pesmama u koje jako verujem, a kako do publike još uvek nisu došle, pustila sam ih mojim prijateljima koji su oduševljeni, što mi je pokazatelj da sam na dobrom putu jer su oni ipak moji glavni kritičari, a ujedno i najveća podrška. Planiram da u 2023. godini izbacim nove pesme i obradujem publiku brojnim iznenađenjima - rekla je Ana.

S obzirom na to da je u poslednjih nekoliko meseci dovela liniju do savršenstva, Kokićeva nam je otkrila da je na režimu ishrane koji joj veoma prija.

- Nikada nisam bila pobornica dijeta, jer smatram da telo ne treba izlagati tolikom stresu (smeh). S druge strane, kada ste na režimu ishrane, onda unosite dovoljan broj kalorija koji vam je potreban da funkcionišete u toku dana. Smršala jesam i tek ću. Uskoro krećem i sa treninzima, tako da sam rešila da vratim devojačku liniju.

Na pitanje da li ipak postoji nešto od hrane bez čega ne može, Ana je kroz osmeh rekla.

- Malo crne čokolade i čaša vina dnevno su moj savršen recept.

Ana je ove godine napravila pravi bum kada je pesmu „Lolo“ obradila i prilagodila navijačkoj numeri kao podršku „orlovima“ u Kataru.

- To je bilo na inicijativu momaka koji kreiraju sadržaj „Negujmo srbski“. Oni  isprate svaki događaj, pogotovo kad je sport u pitanju. Oni su došli na ideju, a ja sam bila skeptična jer tu pesmu doživljavam emotivno, mada oni su rekli da je muškarci vide kao pravu navijačku numeru. Nakon predloga odradili smo to skroz opušteno i ispalo je super. Nisam očekivala da će tako dobro proći, ali mnogo mi je drago što je sve ispalo super - rekla je Ana.

Slobodan Mančić