vibe tv logo mini

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA JANUAR 2023 – ŠKORPIJE – Ovo je jako pogodan mesec za! (VIDEO)

Prvi dani nove 2023 godine su pred nama. Kada je januar mesec u pitanju  planete i zvezde nam predviđaju i vide nas ovako!

Posao

Nova godina i prvi mesec u njoj - januar, odlični su za pokretanje novih poslovnih poduhvata. Ne plašite se promene. Ukoliko niste zadovoljni sadašnjim stanjem ili smatrate da zaslužujete više, imajte hrabrosti da preuzmete inicijativu i probate nešto bolje. Za početak to ne mora biti full time, već prvo u slobodno vreme radite na razvijanju te svoje nove poslovne ideje. Vremenom ćete videti da li to ima perspektivu i kako se razvija. Ne dozvolite da vas neuka mišljenja ljudi oko vas pokolebaju. Najbitnije je šta vi mislite o tome i da li imate vere u to što radite. Ako je odgovor da - samo napred bez puno oklevanja.

Ljubav

Ovog meseca se trudite da budete praktični. Kao da ste pomalo zaboravili kako to izgleda biti romatničan i zaljubljen. Pokušajte da ponovo probudite tu svoju stranu u sebi. Vaš partner će vam biti neizmerno zahvalan. Takodje, posvetite dovoljno vremena svojoj porodici. Svi oni su tu da vas nečemu nauče. Pre svega da volite i da imate maximalno razumevanje. Škorpije koje nemaju ztrenutno partnera I dalje tokom meseca ostaće u tom  aspektu ali pojedine Škorpije mogu osećati neku povezanost sa nekom opsobom te da im ta osoba  skoro stalno na pameti iao sebi to ne žele da priznaju.

Zdravlje

Stanje na zdravstvenom planu se prošlog meseca malo popravilo za većinu Škorpija. Tako bi trebalo da ostane i ovog meseca. Ono što je do vas potrudite se da date svoj maximum. Ne možete jesti svakakvu nezdravu hranu i gledati gluposti na TV i očekivati da budete zdravi. Poradite na svojim navikama, i one štetne nezdrave zamenite zdravijim. Takodje se više krećite i budite više aktivni. Vaše telo će vam biti zahvalno zbog toga.

Pogledajte detaljniju vašu astro prognozu u priloženom linku!

https://youtu.be/Zf7ngrwukls

Vaš Astronumerolog i ezoterista

Zoran Šumadinac