vibe tv logo mini

OVA POZNATA PEVAČICA UHAPŠENA JE ZBOG PROSTITUCIJE. Pevačica je uhapšena sa koleginicom na delu!(FOTO)

Starleta Gordana Terzić koja je uhapšena, pa puštena iz policijske stanice uz krivičnu prijavu je promenile ime. Sada se zove Emina, a zadržala je prezime Terzić. Ona je ime promenila zbog bivšeg supruga koji je druge vere.

Iako se u javnosti predstavljala kao pevačica, to je, po svemu sudeći, bio samo paravan za posao kojim se zaista bavi.

To je i policija sumnjala, pa su je prema našim saznanjima mesecima pratili, i u sredu veče uspešnom akcijom stavili lisice. Emina je uhapšena sa prijateljicom N.N (čije ime i prezime je poznato našoj redakciji) protiv koje je podneta krivična prjava zbog sumnje da je posredovala u vršenju prostitucije.

Njih dve su kompletno sređene od glave do pete došle u hotel na dogovoren s*ks, na Banovom brdu, ali su ih u sobi umesto klijenata dočekali pripadnici MUP-a. Prema našim saznanjima, policajci sektora Javnog reda i mira odmah su im stavili lisice na ruke i odveli na saslušanje u stanicu gde su dočekale zoru.

Foto/Instagram

Starleta i njena koleginica su registrovane kao prostitutke, a napisana im je odgovarajuća krivična prijava. Krivična prijava ide u redovnom postupku, tako da su obe puštene na slobodu.

I jedna i druga su aktivne na društvenim mrežama na kojima kače svoje provokativne fotografije. Sa druge strane, Emina je bila prisutna i u medijima gde je u razgovorima isticala kako ceni prave vrednosti, porodicu i žestoko se protivila kada je pitaju za mišljenje o najstarijem zanatu.

Izvor/Pink.rs

OkO NaS – PONOVO SMO UZ VAS